~~Liliowoczerwony Łubin napisał(a): przyjechali na wakacje do PL a tu ciach wojna za płotem .... no nie tak miało być .... tak nas bronią... co tydz wycieczki do Wrocka na zakupy, po naszych pseudo galeryjkach też śmigają nawet za towar nie placą bo w kieszenie pakują .... takie to nasze kamraty z USA....
~~viper napisał(a): Obsikiwanie kamienic, zostawianie wymiocin, spacery z otwartym alkoholem oraz jego spożywanie w strefach publicznych, "małpie zachowania" i totalna indolencja służb porządkowych (nic nie mogą zrobić???). Tak ja widzę naszych aliantów po 6 latach ich obecności w Bolesławcu.
~~Czarna_lilia napisał(a):Ktoś napisał: ~~viper napisał(a): Obsikiwanie kamienic, zostawianie wymiocin, spacery z otwartym alkoholem oraz jego spożywanie w strefach publicznych, "małpie zachowania" i totalna indolencja służb porządkowych (nic nie mogą zrobić???). Tak ja widzę naszych aliantów po 6 latach ich obecności w Bolesławcu.
Opis pasuje do Polaków.
~~Czarna_lilia napisał(a):Ktoś napisał: ~~viper napisał(a): Obsikiwanie kamienic, zostawianie wymiocin, spacery z otwartym alkoholem oraz jego spożywanie w strefach publicznych, "małpie zachowania" i totalna indolencja służb porządkowych (nic nie mogą zrobić???). Tak ja widzę naszych aliantów po 6 latach ich obecności w Bolesławcu.
Opis pasuje do Polaków.