~~Żółtobrunatna Irezyna napisał(a): Wójt musi dobrze zarabiać
~~Arek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Arek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtobrunatna Irezyna napisał(a): Wójt musi dobrze zarabiać
Moim zdaniem Wójt powinien dobrze zarabiać, żeby nie kusiły łapówki za wygranie przetargów i realizację zbędnych kontraktów, jak to słychać co jakiś czas w telewizji, że partacze bez doświadczenia zbudowali coś jak najtańszym kosztem i za 3 lata wymagany jest kapitalny remont, bo np. na łączenie płyt kartonowo gipsowych nie dali wymaganej siatki i wszystko popękało :*
zapomniałem dodać, że powinien dobrze zarabiać tylko jeżeli nie jest jakimś cymbałem, który pcha się na stołek po trupach ;)
W sensie, że podle niszcząc potencjalną konkurencję, Nie chciałem nikogo innego obrazić tym komentarzem.
~~Arek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Arek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtobrunatna Irezyna napisał(a): Wójt musi dobrze zarabiać
Moim zdaniem Wójt powinien dobrze zarabiać, żeby nie kusiły łapówki za wygranie przetargów i realizację zbędnych kontraktów, jak to słychać co jakiś czas w telewizji, że partacze bez doświadczenia zbudowali coś jak najtańszym kosztem i za 3 lata wymagany jest kapitalny remont, bo np. na łączenie płyt kartonowo gipsowych nie dali wymaganej siatki i wszystko popękało :*
zapomniałem dodać, że powinien dobrze zarabiać tylko jeżeli nie jest jakimś cymbałem, który pcha się na stołek po trupach ;)
a kto tak robi twoim zdaniem ?
~~Dociekliwy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Arek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Arek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtobrunatna Irezyna napisał(a): Wójt musi dobrze zarabiać
a kto tak robi twoim zdaniem ?
Nie podam konkretnego przykładu, żeby nie zostać pozwany o pomówienie, nie chodzi mi też o aktualnego wujta, ale jestem przekonany, że komentarz ukłuł tam gdzie powinien. Gdy ktoś bardzo długo próbuje coś osiągnąć, ale jest w tym beznadziejny i nagle pojawiają się nowe osoby z większymi szansami i ambicjami, to nagle wokół tych nowych osób dzieją się różne przypadki, zazwyczaj bardzo podobne