~~Mysi Nachyłek niezalogowany 4 stycznia 2023r. o 15:20
Świnie taka propaganda i nagonka człowiek sibie na opał wyciął trochę tak jak powinno być. Niemcom na ich stoły meble i do dekoracyjnych kominków drewna nie żal !!! Świnie
~~Mysi Nachyłek niezalogowany 4 stycznia 2023r. o 15:26
Pamiętacie wycinkę puszczy zdrowe drzwi wycinali i do Niemiec wywozili na stoły przerabiali bo minister urzedas wziął w łapę ! A człowiekowi paru drewienka do domu na ogrzewanie żałujecie kary nagonka wielki mi kryminalista politycznie poprawkę buraki !!! Sprzedawxzyki i agentura oreczxz plolicją precz z systemem ! W policji przestępców nikt nie ściga nikt nie rusza zbokow zbirów i oszustów. Ale wiecie co ja tam wuem ja turaj nue nam żadnych przyjaciół i jak mi jeden milicjant z kruszyna powiedział powinnam sue wyprowadzić. Świnie. Ludzie zacznijcie walczyć z systemem bo patola już nie zna granic
Ten człowiek nie świętował dla dobra rodziny aby nie zamarzła i aby strawę ugotować przywłaszczył sobie trochę drewna. Nie wiadomo kto to wyceniał bo na oko jest tego metr więc mała szkodliwość.
Pozostaje pytanie kto nie świętował aby go podkablować. Pewnie ktoś religijny wygłosił słynną " modlitwę Polaka ".
Niech wezmą się za tych, którzy kradną na żywca od poniedziałku do soboty. Wszyscy wiedzą, kto kradnie w tym nadleśnictwie, ale też wszyscy wiedzą, że oni są nie do ruszenia i kryci są, a jak zgłosisz, że kradną to szybko wyda się kto zgłosił, a im i tak nic nie zrobią. Po prostu ręka rękę myje i jest układ od lat. Chcesz żyć miedzy nimi to udawaj, że tego nie widzisz, bo i tak nic nie zrobisz, a narobisz sobie jeszcze wrogów jak zgłosisz kradzież drzewa.
~~Liliowobiała Choina niezalogowany 4 stycznia 2023r. o 19:39
Tego drzewa jest około 1 kubik czyli wartość takiego drewna opałowego to 150 zł ,ale ktoś bardzo gorliwy wycenił te drzewo na 4 tys .drożej jak 2 tony węgla z przydziału PIsowskiego .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.