~~Marcin napisał(a): Tak się składa że to mój syn jechał BMW i nie miał tel ani szybko nie jechał a te zbędne komentarze to tylko wasz ...izm i zazdrość ludzie w tych czasach są zazdrośni i czekają żeby komuś noga się powinęła ciekawe czy by były takie komentarze jak by to wasze dziecko jechało nie pozdrawiam tych co mają głupie komentarze i żal mi tych ludzi Zastosowana autokorekta
~~Liliowa Tawuła napisał(a): pisał(a): Tak się składa że to mój syn jechał BMW i nie miał tel ani szybko nie jechał a te zbędne komentarze to tylko wasz ...izm i zazdrość ludzie w tych czasach są zazdrośni i czekają żeby komuś noga się powinęła ciekawe czy by były takie komentarze jak by to wasze dziecko jechało nie pozdrawiam tych co mają głupie komentarze i żal mi tych ludzi Zastosowana autokorekta
Przestań deklu synka tłumaczyć i usprawiedliwiać. Palant i tyle. Prędzej czy później jak nie zabije siebie to kogoś. Kup mu lepiej fiacika i niech się uczy jeździć.
Zastosowana autokorekta
~~Karminowy Sit napisał(a): Jak się odpowiednio wcześniej sygnalizuje zamiar skrętu to jadący z tyłu wcześnie wie co ten z przodu zamierza zrobić.