Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy bolesławianie chętnie przyjmą księdza po kolędzie?
22744
Falco111 nieaktywny
9 stycznia 2023r. o 11:18
a dlaczego anonimowej ? no chyba że chodzi tylko o dane osobowe to ok.

ja od lat nie przyjmuję i tak to się we mnie zakorzeniła ta ...tradycja ,że nadal ja będę podtrzymywał ...;D

zresztą lubię swoje flanelkowe koszulki i kapciuszki i dla jakiegoś księdza nie będę się extra ''sztafirował '' w lakierki ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Xxx niezalogowany
9 stycznia 2023r. o 11:26
Na Jana Pawła ksiądz odmawiania wiernym kolędy w jednej klatce wszedł tylko do jednego mieszkania a jak sąsiedzi zapraszali księdza do domu to z wielka agresja odpowiadał że nie ma czasu redakcja powinna się zająć ta sytuacja bo frustracja księdza że nie może dzwonić nie powinna się przekładać na ludzi starszych którzy oczekują koledy
22744
Falco111 nieaktywny
9 stycznia 2023r. o 11:28
ot bezczelny typ ...;D
~~Ja niezalogowany
9 stycznia 2023r. o 11:46
Ja dom i serce cały rok mam otwarte dla Boga. On jest ze mną każdego dnia czy mam pusty portfel czy pełny. Płacę mu wiarą zaufaniem i modlitwą i to mi i Jemu w zupełności wystarcza
~~Jasnoczerwona Papryka niezalogowany
9 stycznia 2023r. o 11:59
Dlaczego nie.Wizyta odbyła się na zasadzie dialogu.Bez zbędnych pytań Od czasu pandemii nie biegam do kościoła .Na zasadzie że Bóg jest wszędzie mam media
~~Żółtoszara Kolkwicja niezalogowany
9 stycznia 2023r. o 13:01
Dziś z dumą afirmują swój ateizm, jutro będą pluć jadem kiedy ksiądz odmówi udziału w pogrzebie.
~~Bladoczerwony Bambus niezalogowany
9 stycznia 2023r. o 13:20
~~Żółtoszara Kolkwicja napisał(a): Dziś z dumą afirmują swój ateizm, jutro będą pluć jadem kiedy ksiądz odmówi udziału w pogrzebie.

Do pogrzebu, podobnie jak do ślubu, czy urodzenia dziecka, ksiądz nie jest potrzebny. No chyba, że ma się ochotę przy okazji wysłuchać tyrad na temat chodzenia (lub nie) do kościoła, polityki, braku szczodrości wiernych itp.
~~Mama niezalogowany
9 stycznia 2023r. o 13:25
Mnie odpycha od księży i kościoła, bo tak naprawdę który ksiądz interesuje się swoimi wiernymi ,ich problemami i potrzebami ? Ja takiego nie znam . Przychodzi raz w roku i oczekuje tłumaczenia się z prywatnych spraw oraz "koperty" . I tyle . Psioczą na ludzi ,że nie chodzą do kościoła. Ja do 18roku życia czynnie brałam udział mszy czytałam kazania w kościele. Z roku na rok jak się zmieniali księża i miałam swoje życie i problemy dorosłych osób/rodzin zauważyłam jaka jest znieczulica u księży. Nic ich nie interesuję dla mnie najważniejsze jest żeby moje dzieci wyrosły na dobrych ludzi . A nie na hipokrytow .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza