~~Limonkowa Diaskia napisał(a): Patrząc na wyrok i uzasadnienie to strach ochrzanić pracownika, że coś źle zrobił.
Paranoja.
~~Limonkowa Diaskia napisał(a): Patrząc na wyrok i uzasadnienie to strach ochrzanić pracownika, że coś źle zrobił.
Paranoja.
~~KOłtun napisał(a): Jak to dziś POwiedział Schetek
że nie POdnieśli wieku emerytalnego
aż redaktorka wcisnęło w fotel z wrażenia
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Limonkowa Diaskia napisał(a): Patrząc na wyrok i uzasadnienie to strach ochrzanić pracownika, że coś źle zrobił.
Paranoja.
A co to znaczy ochrzanić? Ochrzanić to sobie możesz swojego syna. Manager powinien znać metody zarządzania ludźmi bez emocji w oparciu o argumenty i konsekwencje. Firma to nie jarmark.
Zastosowana autokorekta
~~Limonkowa Diaskia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Limonkowa Diaskia napisał(a): Patrząc na wyrok i uzasadnienie to strach ochrzanić pracownika, że coś źle zrobił.
Paranoja.
A co to znaczy ochrzanić? Ochrzanić to sobie możesz swojego syna. Manager powinien znać metody zarządzania ludźmi bez emocji w oparciu o argumenty i konsekwencje. Firma to nie jarmark.
Jak pięć razy powtarzać a ... ciągle źle robi, to co mam go głaskać?
Zastosowana autokorekta
Zmienić stanowisko pracy na wymagające mniejszych zdolności percepcyjnych, albo po prostu zwolnić. Normalnie narzędzia.
~~Płomiennorudy Zimowit napisał(a): Zamiast ja od razu wywalić z roboty to się z nią cackał.
Mi to wygląda że komuś mocno zawadzał.
Ciekawe kto odniósł korzyści z tej sytuacji?
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Limonkowa Diaskia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Limonkowa Diaskia napisał(a): Patrząc na wyrok i uzasadnienie to strach ochrzanić pracownika, że coś źle zrobił.
Paranoja.
Jak pięć razy powtarzać a ... ciągle źle robi, to co mam go głaskać?
Zastosowana autokorekta
Zmienić stanowisko pracy na wymagające mniejszych zdolności percepcyjnych, albo po prostu zwolnić. Normalnie narzędzia.
Dlatego powinien ją wywalić przy pierwszej okazji.