~~Ulka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Asia napisał(a): Szukam miłości życia, a jeśli nie to chociaż przyjaciela, kolegi, na dobre i złe.
Kup sobie psa i na spacer na Bobrem tam spotkasz napewno kogoś z psem
~~Na pewno napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ulka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Asia napisał(a): Szukam miłości życia, a jeśli nie to chociaż przyjaciela, kolegi, na dobre i złe.
Spotkasz tam jednego który swoją zdradza. Nie wiem tylko czy na świecie jest taka ilość alkoholu abyś to zaakceptowała.
A ile pijesz ( konsumujesz )!? Świat, wielka ilość alkoholu, no wybacz tak partnera nie znajdziesz!!!
~~Bolesławianin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Na pewno napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ulka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Asia napisał(a): Szukam miłości życia, a jeśli nie to chociaż przyjaciela, kolegi, na dobre i złe.
Spotkasz tam jednego który swoją zdradza. Nie wiem tylko czy na świecie jest taka ilość alkoholu abyś to zaakceptowała.
A ile pijesz ( konsumujesz )!? Świat, wielka ilość alkoholu, no wybacz tak partnera nie znajdziesz!!!
Mów za siebie brzydalu , moja oferta Asiu jest nadal aktualna , niczym nie ryzykujesz , mnie tu wszyscy znają .
~~Jaskrawoczerwona Azalia napisał(a):A ty na swoją nie zapracujesz? Inni na swoje emerytury zapracowali, więc co czyjeś dzieci mają do tego. Najwyżej będą pracowały na emerytury swoich matek, które siedziały w domu i nie płaciły składek emerytalnych.Ktoś napisał: ~~Asia napisał(a): Ale pasożytowałabym jeszcze bardziej gdybym miała dziecko. I pewnie ono też byłoby pasożytem, jeśli odziedziczyłoby po mnie problemy zdrowotne. A jest to bardzo prawdopodobne.
Na moją emeryturę będą pracować moje dzieci , a kto będzie pracował na Twoją?