~~arek napisał(a): Wprowadzenie euro w Polsce będzie dla nas sensowne kiedy nasze wynagrodzenia, liczone w euro, stanowić będą ok. 70% średniej w UE.
~~Lucjan napisał(a): Morawiecki straszy Polaków, że w Chorwacji po wprowadzeniu euro ceny wzrosły jak szalone. Eurostat zaś podaje, iż ów wzrost wynosi... 0,2 procenta. Słownie: dwie dziesiąte procenta!
Czy ten człowiek kiedyś powiedział prawdę? Jestem pewien że żonę też okłamuje
~~ewa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): Morawiecki straszy Polaków, że w Chorwacji po wprowadzeniu euro ceny wzrosły jak szalone. Eurostat zaś podaje, iż ów wzrost wynosi... 0,2 procenta. Słownie: dwie dziesiąte procenta!
Eurostat niech podaje co chce. Znajomi wrócili z wczasów w Chorwacji i stwierdzili, że Chorwacja się dla urlopowiczów skończyła. Ceny żywności i usług tak poszybowały, że szok.
~~ewa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): Morawiecki straszy Polaków, że w Chorwacji po wprowadzeniu euro ceny wzrosły jak szalone. Eurostat zaś podaje, iż ów wzrost wynosi... 0,2 procenta. Słownie: dwie dziesiąte procenta!
Eurostat niech podaje co chce. Znajomi wrócili z wczasów w Chorwacji i stwierdzili, że Chorwacja się dla urlopowiczów skończyła. Ceny żywności i usług tak poszybowały, że szok.
~~TW bablina was załatwił napisał(a): Chorwacja skończyła się dla biednych polaczkow którzy będą wymieniać 1 euro na 10 zł