~~AgataUla napisał(a): Kurje zamiast remontowe Kościoły dalej napychaja swoje kabzy, wiecznie zbierane są jakieś pieniądze na remonty do pomalowanie kościoła to na opał lub na najrożniesze drobne remonty. Może by tak przestać dotować Kościoły które ociekają złotem a najwyższy czas zacząć remontowac budynki które były latami zaniedbywane przez MZG My
Dobrze ze część została wykupiona na własność to ludziska będą brać kredyty na remonty dachów i elewacji czy klatek schodowych tu trzeba pomóc ludziom
~~Czarnobrązowy Chmiel napisał(a): Te fundusze się kościołowi należą ,dzięki temu zabytki pozostaną naszym potomnym ,
~~Jasnolawendowy Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowy Chmiel napisał(a): Te fundusze się kościołowi należą ,dzięki temu zabytki pozostaną naszym potomnym ,
Mnie nie stać na nowy samochód z salonu
Pana księcia stać ...
Może z budżetu miasta ktoś wyremontuje mój dom to Sobie kupię nowy samochód z salonu zamiast ta kasę wydawać na bieżące remonty? A jednak wciąż są tacy, którzy nigdy niczego nie zrozumieją. I ty jesteś jednym z nich.
Ktoś kiedyś powiedział : ".... biednyś boś głupi, głupi boś biedny".
~~Jasnolawendowy Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowy Chmiel napisał(a): Te fundusze się kościołowi należą ,dzięki temu zabytki pozostaną naszym potomnym ,
Mnie nie stać na nowy samochód z salonu
Pana księcia stać ...
Może z budżetu miasta ktoś wyremontuje mój dom to Sobie kupię nowy samochód z salonu zamiast ta kasę wydawać na bieżące remonty?