Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polak Polakowi Polakiem

~~JJJ61 niezalogowany
11 lutego 2023r. o 23:23
~~Żółtawozielony Narcyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~JJJ61 napisał(a): żeby poznać człowieka uważam jest ciekawe z nim porozmawiać live , a może coś ciekawego usłyszę
………. ???

Ogólnie się zgadzam z tobą. Chociaż pojawiły się u mnie wątpliwości po chwili zastanowienia - czy warto rozmawiać z falco/horusem?
Czasami chyba lepiej nie rozmawiać :)

Z Januszem rozmawiałem już
wyjaśnione pozostały nasze nieścisłości do pewnych
spraw , niech tak pozostanie ,
a PanM jest w moim uznaniu interesująca osobowość
wiec czemuż to nie porozmawiać , uczymy się całe życie ….

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtawozielony Narcyz niezalogowany
11 lutego 2023r. o 23:30
PaneM, patrząc na jego działania i wpisy może bym i porozmawiał. Jesteśmy na dwóch różnych biegunach i zawsze mnie ciekawi, dlaczego ludzie myślą kompletnie inaczej niż ja. Czasami mam wrażenie, a czasami pewność, że po prostu nie myślą :)
A PaneM to ciekawy przypadek. Może warto porozmawiać. Zawsze można się coś ciekawego dowiedzieć. Jest stara, dobra zasada: Zawsze zakładaj, że twój rozmówca wie coś, czego ty nie wiesz.
Nie dotyczy chyba falco/horusa :)
11445
PanM
12 lutego 2023r. o 0:04
~~Żółtawozielony Narcyz napisał(a): PaneM, patrząc na jego działania i wpisy może bym i porozmawiał. Jesteśmy na dwóch różnych biegunach i zawsze mnie ciekawi, dlaczego ludzie myślą kompletnie inaczej niż ja. Czasami mam wrażenie, a czasami pewność, że po prostu nie myślą :)
A PaneM to ciekawy przypadek. Może warto porozmawiać. Zawsze można się coś ciekawego dowiedzieć. Jest stara, dobra zasada: Zawsze zakładaj, że twój rozmówca wie coś, czego ty nie wiesz.
Nie dotyczy chyba falco/horusa :)

Witam.
Nie ukrywam że skierowane w moją stronę stwierdzenie " NIE MYŚLĄ " pobudziło moją ciekawość.
Mimo że wizytą jednego z wodzirejów forum byłem bardzo rozczarowany a wręcz poirytowany nie zamykam się na kontakty z ludźmi. Prowadzę tzw otwarty dom . Jako emeryt mam sporo czasu więc nie ma przeszkód .Jak tu często wspomina ktoś chyba dobrze poinformowany u mnie " BIMBEREK ZAWSZE JEST" i coś do niego.
Ani ja ani moją żona nie mamy zwyczaju przyjmowania gości pod drzwiami.
W tym przypadku piłka po stronie gości.
P.S Pan Jurek jest już po tzw słowie.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22744
Falco111 nieaktywny
12 lutego 2023r. o 8:17
zamiast łgarzu po raz kolejny mnie zaczepiać odpowiedz kogo jeszcze oczerniałeś i dlaczego unikasz na to pytanie odpowiedzi?
podły oszczerco...;D
~~Ciekawska niezalogowany
12 lutego 2023r. o 10:03
Falco111 napisał(a): zamiast łgarzu po raz kolejny mnie zaczepiać odpowiedz kogo jeszcze oczerniałeś i dlaczego unikasz na to pytanie odpowiedzi?
podły oszczerco...;D

Powiedz nam pan czy ta obrażona kobieta o której zajadle piszesz 10 lat to ta sama z którą zdradziłeś swoją piękną żonę ?
No i skoro kogoś tak nienawidzisz że stało się to twoją osobistą maniakalną obsesją to po co prosisz aby cię odblokował z facebuka.
Niech pan nie robi z nas tumanów . To pan w każdym temacie zaczepia .
~~Coś tu nie pasi niezalogowany
12 lutego 2023r. o 18:19
Falco111 napisał(a): zamiast łgarzu po raz kolejny mnie zaczepiać odpowiedz kogo jeszcze oczerniałeś i dlaczego unikasz na to pytanie odpowiedzi?
podły oszczerco...;D

Gosciu pisze ze przerabia rury wodne i gazowe i jeszcze składa meble z Ikei a on cały czas tu na służbie Ide zobaczyć do szafy i lodówki.
~~Skarżypyta TrolJan niezalogowany
12 lutego 2023r. o 19:41
Falco111 napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~tlx napisał(a): Wiemy panieM że dla Pana edukacja i kształcenie to obszary nieznane i zbędne.
Widać to po pana tekstach :P

Człowiek wykształcony udziela merytorytcznej odpowiedzi na zadany problem a nie anonimowo odbija piłeczkę ad persona.

człowiek któremu w otwarty sposób pisze się o oszczerstwach kierowanych tylko w stronę jednej kobiety a jeszcze innej osoby nie unika na ten temat odpowiedzi...odpowiada merytorycznie...;D

drugą sprawą ktoś kto tu pisze o ''ad persona'' (sic!) niech sam się dokształci...;D

ad personam ....;D

~~Skarżypyta TrolJan niezalogowany
12 lutego 2023r. o 19:43
Sprawdzone . To TrollJan wygrzebał ten temat z przed lat . Zrobił to 02 lutego 2023
Falco111 napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~tlx napisał(a): Wiemy panieM że dla Pana edukacja i kształcenie to obszary nieznane i zbędne.
Widać to po pana tekstach :P

Człowiek wykształcony udziela merytorytcznej odpowiedzi na zadany problem a nie anonimowo odbija piłeczkę ad persona.

człowiek któremu w otwarty sposób pisze się o oszczerstwach kierowanych tylko w stronę jednej kobiety a jeszcze innej osoby nie unika na ten temat odpowiedzi...odpowiada merytorycznie...;D

drugą sprawą ktoś kto tu pisze o ''ad persona'' (sic!) niech sam się dokształci...;D

ad personam ....;D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza