~~Żółtawozielony Narcyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~JJJ61 napisał(a): żeby poznać człowieka uważam jest ciekawe z nim porozmawiać live , a może coś ciekawego usłyszę
………. ???
Ogólnie się zgadzam z tobą. Chociaż pojawiły się u mnie wątpliwości po chwili zastanowienia - czy warto rozmawiać z falco/horusem?
Czasami chyba lepiej nie rozmawiać :)
~~Żółtawozielony Narcyz napisał(a): PaneM, patrząc na jego działania i wpisy może bym i porozmawiał. Jesteśmy na dwóch różnych biegunach i zawsze mnie ciekawi, dlaczego ludzie myślą kompletnie inaczej niż ja. Czasami mam wrażenie, a czasami pewność, że po prostu nie myślą :)
A PaneM to ciekawy przypadek. Może warto porozmawiać. Zawsze można się coś ciekawego dowiedzieć. Jest stara, dobra zasada: Zawsze zakładaj, że twój rozmówca wie coś, czego ty nie wiesz.
Nie dotyczy chyba falco/horusa :)
Falco111 napisał(a): zamiast łgarzu po raz kolejny mnie zaczepiać odpowiedz kogo jeszcze oczerniałeś i dlaczego unikasz na to pytanie odpowiedzi?
podły oszczerco...;D
Falco111 napisał(a): zamiast łgarzu po raz kolejny mnie zaczepiać odpowiedz kogo jeszcze oczerniałeś i dlaczego unikasz na to pytanie odpowiedzi?
podły oszczerco...;D
Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~tlx napisał(a): Wiemy panieM że dla Pana edukacja i kształcenie to obszary nieznane i zbędne.
Widać to po pana tekstach :P
Człowiek wykształcony udziela merytorytcznej odpowiedzi na zadany problem a nie anonimowo odbija piłeczkę ad persona.
człowiek któremu w otwarty sposób pisze się o oszczerstwach kierowanych tylko w stronę jednej kobiety a jeszcze innej osoby nie unika na ten temat odpowiedzi...odpowiada merytorycznie...;D
drugą sprawą ktoś kto tu pisze o ''ad persona'' (sic!) niech sam się dokształci...;D
ad personam ....;D
Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~tlx napisał(a): Wiemy panieM że dla Pana edukacja i kształcenie to obszary nieznane i zbędne.
Widać to po pana tekstach :P
Człowiek wykształcony udziela merytorytcznej odpowiedzi na zadany problem a nie anonimowo odbija piłeczkę ad persona.
człowiek któremu w otwarty sposób pisze się o oszczerstwach kierowanych tylko w stronę jednej kobiety a jeszcze innej osoby nie unika na ten temat odpowiedzi...odpowiada merytorycznie...;D
drugą sprawą ktoś kto tu pisze o ''ad persona'' (sic!) niech sam się dokształci...;D
ad personam ....;D