~~JJJ61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawozielony Narcyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JJJ61 napisał(a): żeby poznać człowieka uważam jest ciekawe z nim porozmawiać live , a może coś ciekawego usłyszę
………. ???
Ogólnie się zgadzam z tobą. Chociaż pojawiły się u mnie wątpliwości po chwili zastanowienia - czy warto rozmawiać z falco/horusem?
Czasami chyba lepiej nie rozmawiać :)
Z Januszem rozmawiałem już
wyjaśnione pozostały nasze nieścisłości do pewnych
spraw , niech tak pozostanie ,
a PanM jest w moim uznaniu interesująca osobowość
wiec czemuż to nie porozmawiać , uczymy się całe życie ….
A możesz zdradzić z kąt ten smrodek na młynach.
~~Sobieski napisał(a):Ktoś napisał: ~~JJJ61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawozielony Narcyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JJJ61 napisał(a): żeby poznać człowieka uważam jest ciekawe z nim porozmawiać live , a może coś ciekawego usłyszę
………. ???
Ogólnie się zgadzam z tobą. Chociaż pojawiły się u mnie wątpliwości po chwili zastanowienia - czy warto rozmawiać z falco/horusem?
Czasami chyba lepiej nie rozmawiać :)
Z Januszem rozmawiałem już
wyjaśnione pozostały nasze nieścisłości do pewnych
spraw , niech tak pozostanie ,
a PanM jest w moim uznaniu interesująca osobowość
wiec czemuż to nie porozmawiać , uczymy się całe życie ….
A możesz zdradzić z kąt ten smrodek na młynach.
Sobieski byt dużo procentów . Skąd nie skąt. Ale to pikuś.
Smród młynów niesie się od chwili gdy pod 52/5 szambo wywaliło. Trudno jednoznacznie określić datę ale kilkanaście lat to pewne. Nikt nie wie czy to pokłosie stresu pourazowego po zdradzie pięknej żony która uczciwie piecze ciasta i zaprawia słoiki. Czy po zderzeniu z opiniami które zaburzyły tok myślenia Dolnomłyńskiego wodzireja.
Jak mawia PRL dla dobra ogółu NIE ESKALUJEMY.
Falco111 napisał(a): 14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 16:36
Kim jest Pan M , były kandydat na prezydenta Bolesławca .
Kim jest człowiek który dzieli ludzi zakładając temat o Solidarności , ludziach Solidarności , dzielący na ciemnotę za jaką uważa katolików i światłych ateistów .
Wiem jedno jest fałszywym kolegą , mam na to dowód - czy powinienem to publicznie ujawnić , wszak były działacz Palikota i kandydat na prezydenta to osoba publiczna .
fałszywy i oszczerczy ...;D
~~TrollJan napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): 14240
M21W2
Kim jest człowiek który dzieli ludzi zakładając temat o Solidarności , ludziach Solidarności , dzielący na ciemnotę za jaką uważa katolików i światłych ateistów .
Wiem jedno jest fałszywym kolegą , mam na to dowód - czy powinienem to publicznie ujawnić , wszak były działacz Palikota i kandydat na prezydenta to osoba publiczna .
Małym oseskom podczas karmienia czasem ulewa się mleczko.
Staremu TrollJanowi zawsze ulewa się szambo.
Ale każdy ma to co lubi.
~~TrollJan napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): 14240
M21W2
Małym oseskom podczas karmienia czasem ulewa się mleczko.
Staremu TrollJanowi zawsze ulewa się szambo.
Ale każdy ma to co lubi.