Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Polak Polakowi Polakiem

22744
Falco111 nieaktywny
9 lutego 2023r. o 20:19
niezalogowany
15 kwietnia.......................o 8:35
Przemyslaw napisał(a): [Niezrozumiałym zatem dla mnie jest powyższy wpis.Kto i na jakiej postawie wysnuwa zbyt daleko posunięte wnioski ?
Wystarczy poczytać na ii twoje mądrości. Może jeszcze nie pousuwali tych głupot w twoim wydaniu.

Może napisz tu wszystkim dlaczego pożegnali Cię z ii :]

;D ;D ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Krwawy zawilec niezalogowany
9 lutego 2023r. o 20:22
~~RFE napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielononiebieski Winobluszcz napisał(a):
ów jest zdecydowanie lepsze niż jeszcze kilka lat temu. Pomijając nowy taryfikator kar.

Chyba panm nie przemieszcza się po drogach :) Na drogach chamstwa coraz więcej.

No raczej. Na wózku w zimie? nadrabia chamstwem na forum .
11445
PanM
9 lutego 2023r. o 20:40
~~RFE napisał(a):
Chyba panm nie przemieszcza się po drogach :) Na drogach chamstwa coraz więcej.

Wręcz przeciwnie . Pokonuję dosyć sporo kilometrów . Dla przykładu dzisiaj byłem w Poznaniu.
Owszem spotyka się niereformowalnych ale wyraźnie daje się zauważyć pozytywne zmiany w zachowaniu kierujących.
Jeden z przykładów -- kilka razy widziałem kierowców zatrzymujących się na drodze / tuż za mostem na Bobrze/ aby przepuścić tych którzy wjeżdżają do miasta od strony Dobrej. To bardzo paskudne miejsce dla mieszkających w tamtym rejonie.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22744
Falco111 nieaktywny
9 lutego 2023r. o 20:54
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): 28. 03 euro
kiedyś - Kajtek 68 - nazwał cię ''gnidą''

No właśnie ja o tym mówię. Bo to twój protegowany ulubiony moderator " Hegemon" . Uczestniczyłeś z nim w opluwaniu mnie ? Ty bronisz człowieka który będąc moderatorem wypaczał wpisy internautów ? Ludzie się dziwili co jest bo nie poznawali swoich wpisów. Ty pochwalasz fakt że moderator pod fałszywym nickiem pisał obraźliwe teksty używając nazwiska zalogowanego internauty ? Podoba ci się takie postępowanie ?
Dobrze ci radzę nie obrażaj mnie tu więcej .PanM to nie Piotr. R. Nie wykorzystuj mojej nieuleczalnej choroby i niepełnosprawności czując się bezkarnym.
Bo znajdzie się kij na horusa ryj.

jak tam kłamliwy grubasie ?...dalej się wyżalasz na FB? ;D
oddaj zawłaszczone wiertło...;D
pędzisz ,wędzisz....i rzucasz oszczerstwami ...;D
przyznaj się na kogo jeszcze oprócz tej kobiety która przepraszałeś na forum zlecając tekst adminom...;D
~~Srebrzystoczarny Klon niezalogowany
9 lutego 2023r. o 21:18
tej publikowanej mantry już nie daje czytać
22744
Falco111 nieaktywny
9 lutego 2023r. o 21:27
cdn. ;D
18442
PIS-PO-PRL
9 lutego 2023r. o 21:53
Ooo a jan znowu z biegunką ;)

Bo jak napiszę, że ze ...czką to zmoderują pewnie :D

Dopisane 09.02.2023r. o godz. 21:53:

Ale ja eskalować konfliktów noe lubię
Więc idę ;))

Zastosowana autokorekta

PIS=PO=PRL
~~xyz niezalogowany
9 lutego 2023r. o 21:57
Mam pytanie czy jest ktoś bardziej konfliktowy i mściwy jak ten Morus ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza