Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Polak Polakowi Polakiem

11445
PanM
9 lutego 2023r. o 21:59
PIS-PO-PRL napisał(a): Ooo a jan znowu z biegunką ;)

Bo jak napiszę, że ze kupczyczką to zmoderują pewnie :DDopisane 09.02.2023r. o godz. 21:53:Ale ja eskalować konfliktów noe lubię
Więc idę ;))Zastosowana autokorekta[/
Mam wyrzuty że weźmiesz mnie za skąpca . Ale słowa dotrzymuję. Nie reaguję na dźwięk spadających nożyczek.
Podzielam retorykę.
Nie eskalujemy.
Pozdrawiam.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotolistna irezyna niezalogowany
9 lutego 2023r. o 22:01
Tak . PanM . Szukał konfliktu z kobietą i ją publicznie przepraszał. Jest mściwy bo każdy kto się z nim nie zgadza zaraz jest obrażany.
~~Jaskier złocisty niezalogowany
9 lutego 2023r. o 22:03
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ooo a jan znowu z biegunką ;)

Bo jak napiszę, że ze kupczyczką to zmoderują pewnie :DDopisane 09.02.2023r. o godz. 21:53:Ale ja eskalować konfliktów noe lubię
Więc idę ;))Zastosowana autokorekta[/
Mam wyrzuty że weźmiesz mnie za skąpca . Ale słowa dotrzymuję. Nie reaguję na dźwięk spadających nożyczek.
Podzielam retorykę.
Nie eskalujemy.
Pozdrawiam.

Nie reagujesz bo nie masz nic na swoją obronę. Wiesz że jesteś już tu skompromitowany i teraz po prostu ściemniasz.
11445
PanM
9 lutego 2023r. o 22:46
PIS-PO-PRL napisał(a): Ooo a jan znowu z biegunką ;)

Więc idę ;))Zastosowana autokorekta

**************************************************************************************************************************************
Słusznie NIE ESKALUJEMY
W załączeniu część cytatów naszego " wirtuoza "
~~PanieM napisał(a): CНUJ CI NA MATULĘ I ЈEBAĆ CI STAREGO ŚМIECIU!

~~Brązowopłowy Bratek napisał(a): PanM. TY КURWO ZAЈEBANA, WYРІERDALAJ Z BOLCA TY SZМАTO!

~~Niebieska Lobelia napisał(a): PanM świński syn komunistycznych kapusiów, którzy donosili ZOMOwcom na Polaków

~~Niebieska Lobelia napisał(a): PanM to jest bałwan i niedołęga, pajac i świński syn.

~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): A w tym wszystkim to chyba najlepszy jest ten świadek. Czy był też świadkiem w sprawie w której Moszczyński rzucał oszerstwami w stronę jakiejś kobiety? Świadek godny oszczercy.

~~Lazurowa Kostrzewa napisał(a): nie bądź śmieszny...
tym zdjęciem zrobił z siebie tylko durnia...;D
zakładając że tak jak to kłamliwy grubas pisze , ten czajnik do niego wrócił po kilku miesiącach to czy przyjmując go nie widział w jakim jest stanie ? ...i go przyjął? ;D
ośmieszył się tylko tym zdjęciem ...

miłego dnia ...;D
on dobrze wie co robi blokując mi możliwość komentarza ...;D
śmieszny gostek sfrustrowany tym że przykuty do wózka skazany jest na samotność i przez wszystkich za swoje postępowanie odsunięty na boczny tor...
co zasiał to teraz zbiera...;D

Falco111 napisał(a): na ''boga'' ;D nieeeeeeeeeeeeeeee...

gdyby tak jak zachowuje się ten kłamliwy grubas zachowywali się wszyscy , to świat by upadł ...
świat czyli społeczeństwa...
degrengolada i chaos...

Falco111 napisał(a): [
jak tam kłamliwy grubasie ?...dalej się wyżalasz na FB? ;D
oddaj zawłaszczone wiertło...;D
pędzisz ,wędzisz....i rzucasz oszczerstwami ...;D
przyznaj się na kogo jeszcze oprócz tej kobiety która przepraszałeś na forum zlecając tekst adminom...;D

Falco111 napisał(a): cdn. ;D

Falco111 napisał(a): na szczęście nie każdy musiał w życiu mieć kontakt z kimś takim jak ty...

kłamco i oszczerco...
wielokrotny oszczerco...;D

bimbrowniku i serowarze oddaj zawłaszczone wiertło ...

~~PanM-jest-czubem napisał(a): PanM ty szmato, zakończ wreszcie to swoje pieprzenie i wyріеrdalaj z tego Bolca śmieciu!

Dopisane 09.02.2023r. o godz. 22:46:

Widzisz PRL u jakie nastawy ma modem . Skupczenie poprawił a takie drobiazgi nie.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Hiszpański nurek który zwiał niezalogowany
10 lutego 2023r. o 1:09
https://wiadomosci.wp.pl/news-wp-cba-w-panstwowym-koncernie-energetycznym-w-tle-tajemnicze-odwolanie-czlowieka-suskiego-6864638106909600a

PiS to ku_rwy, głupki i złodzieje
~~Wstydliwa choroba niezalogowany
10 lutego 2023r. o 6:16
Ale kmiot szaleje. Zaraza rozlewa się jak szambo.
~~Ponad podziałami niezalogowany
10 lutego 2023r. o 6:29
Naprawdę zastanówcie się dwa razy, jak kogoś dojeżdżacie w internecie. Bo dla was to jest tylko świat wirtualny. Wy sobie tylko to napiszecie i idziecie robić swoje, zmywać naczynia, kąpać się, idziecie do pracy , na spacer z psem nad rzekę . A ten jeden człowiek zostaje z tym bagażem w życiu realnym. I nie każdy jest w stanie to wytrzymać psychicznie
bywa iż również ludzie, którzy mają nieco słabszą psychiczna konstrukcję i nie zawsze to wytrzymują. Dlatego bardzo was proszę, spróbujcie przynajmniej zastanowić się nad tym, co wam teraz napisze i przestańcie dojeżdżać PanaM , nieumyty czajnik wywołał taką nienawiść , zamiast krytykować właściciela , postawcie sie w jego sytuacji .
22744
Falco111 nieaktywny
10 lutego 2023r. o 7:16
~~Ponad podziałami napisał(a): Naprawdę zastanówcie się dwa razy, jak kogoś dojeżdżacie w internecie. Bo dla was to jest tylko świat wirtualny. Wy sobie tylko to napiszecie i idziecie robić swoje, zmywać naczynia, kąpać się, idziecie do pracy , na spacer z psem nad rzekę . A ten jeden człowiek zostaje z tym bagażem w życiu realnym. I nie każdy jest w stanie to wytrzymać psychicznie
bywa iż również ludzie, którzy mają nieco słabszą psychiczna konstrukcję i nie zawsze to wytrzymują. Dlatego bardzo was proszę, spróbujcie przynajmniej zastanowić się nad tym, co wam teraz napisze i przestańcie dojeżdżać PanaM , nieumyty czajnik wywołał taką nienawiść , zamiast krytykować właściciela , postawcie sie w jego sytuacji .

jaki bagaż sobie zapakował taki teraz dźwiga...;D
a jeśli ma słabą psychikę to niech nad nią pracuje...ktoś kto by na chłodno spojrzał na to wszystko spostrzegł by jak wiele tu nieścisłości w tym co wypisuje...
czajnik ? ;D ...kiedy ten czajnik niby mu ukradziono? ...dlaczego później nawet podczas tego słynnego spotkania nie padło nawet jedno słowo o nim?...była i wcześniej okazja ku temu...
od długiego czasu gość jest w ''odstawce'' ...to widać nawet po komentarzach jakie tu zamieszcza...po co wspomina Lucjana i ostatnio Jurka podkreślając że po naszej rozmowie ton wypowiedzi się zmienił ...nie ma złośliwości ,nie ma jakiejś otwartej agresji...to kmiotka boli ,już chciałby nas poróżnić...
widząc że marnie mu to wychodzi wymyślił sobie czajnik ,sufit i coś tam jeszcze ...
myśli że jak mnie zablokował na FB to nie wiem co wypisuje?...jakie zdjęcia wklejał?...dlaczego teraz na jego profilu już nie ma tej ''galerii'' zdjęć tylko jedno?...dlaczego reszta znikła? ;D
wie że ''dał dupy'' i się z tego po cichu wycofał ...

a to u góry ?...jego poprzedni wpis?
zebrał kilka moich wpisów i umieścił je wśród innych ale nie zapomniał podkreślić jednego ...

''W załączeniu część cytatów naszego " wirtuoza "''

to pokaz kolejnej manipulacji ....;D

gość jest niezrównoważony ,daje się ponieść emocjom a że łże sam już się gubi w tym co pisze i jako kto pisze...;D dlaczego tak sądzę ?....prosty przykład...

#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 listopada 2020r. o 17:39
.....................chciałbym spytać publicznie PanaM , czy to wiertło , które kupiłem nadal leży tam gdzie je zostawiłem na posesji PanaM ?

~~Wiem i powiem niezalogowany
7 godz. 55 min. temu
To wiertło z przedłużone prętem zbrojeniowym chyba leży tam gdzie pan Piotr je zostawił.

jeden pyta o ZAKUPIONE wiertło a ten co ''niby wie'' pisze o wiertle PRZEDŁUŻONYM PRĘTEM ....;d

gdzie takie sprzedają? ;D

teraz jęczy tu bo znowu mu strzepano rajty i szuka kolejnego ''interlokutora'' ;D

''Widzisz PRL u jakie nastawy ma modem . Skupczenie poprawił a takie drobiazgi nie.''

pomijam tu już tą głupotę z ''nastawami na modem'' ;D bo gościu chciał znowu zabłysnąć a tylko ''błystnął'' ;D

nastawić to sobie może wodę w czajniku ...
algorytmu już nie ''nastawi'' ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.