~~Tak trzymać napisał(a): Ja prowadziłem Klub Piłkarski rzez wiele lat. W klubie szkoleni byli Orliki ,Młodzicy Trampkarze ,Juniorzy i Seniorzy ,i nigdy na myśl nawet by mi nie przyszło ,żeby brać jakieś pieniądze od rodziców .Wielką radość miałem jak dzieciaki przychodziły na treningi i zawody , każdy zawodnik indywidualnie dostawał sprzęt ,stroje były pozyskiwane od sponsorów jak również z dotacji Gminy .Dlatego popieram działania Klubu Kolonia i życzę sukcesów .
~~Ciemnofioletowy Cytryniec napisał(a): Jeszcze korepetycje z polskiego matematyki angielskiego czy niemieckiego by się przydały. Oczywiście za darmo. Orientujecie się gdzie jest możliwość bo z miłą chęcią bym dziecko zapisał a nie płacił po 50 zł za godzinę.
~~Ciemnofioletowy Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tak trzymać napisał(a): Ja prowadziłem Klub Piłkarski rzez wiele lat. W klubie szkoleni byli Orliki ,Młodzicy Trampkarze ,Juniorzy i Seniorzy ,i nigdy na myśl nawet by mi nie przyszło ,żeby brać jakieś pieniądze od rodziców .Wielką radość miałem jak dzieciaki przychodziły na treningi i zawody , każdy zawodnik indywidualnie dostawał sprzęt ,stroje były pozyskiwane od sponsorów jak również z dotacji Gminy .Dlatego popieram działania Klubu Kolonia i życzę sukcesów .
To dlaczego już nie prowadzisz szkółki, przeciez dzieci były takie szczęśliwe.
~~Ciemnofioletowy Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tak trzymać napisał(a): Ja prowadziłem Klub Piłkarski rzez wiele lat. W klubie szkoleni byli Orliki ,Młodzicy Trampkarze ,Juniorzy i Seniorzy ,i nigdy na myśl nawet by mi nie przyszło ,żeby brać jakieś pieniądze od rodziców .Wielką radość miałem jak dzieciaki przychodziły na treningi i zawody , każdy zawodnik indywidualnie dostawał sprzęt ,stroje były pozyskiwane od sponsorów jak również z dotacji Gminy .Dlatego popieram działania Klubu Kolonia i życzę sukcesów .
To dlaczego już nie prowadzisz szkółki, przeciez dzieci były takie szczęśliwe.