Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Darmowe treningi piłkarskie dla dzieci!
~~Bolecnauta niezalogowany
13 lutego 2023r. o 15:15
Jeśli ktoś się jeszcze Wacha z przyjściem na spotkanie organizacyjne z dzieckiem moze podejść sam bez dziecka i zobaczyć porozmawiać to nic nie kosztuje a sporo można zaoszczędzić. Klub z rowka Kolonia nie jest projektem biznesowym jak inne szkółki i nie będzie pobierał opłat za trenowanie dzieci. Osoby zaangażowane w ten klub robią to z miłości do piłki a nie są nastawieni na zysk jak inni, mają już 1 drużynę juniorów i zero opłat sprzęt z górnej półki

W Koloni wazna jest atmosfera i dobro dzieci a nie liczenie zysków
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Iwo niezalogowany
13 lutego 2023r. o 19:10
Śmieszne te niektóre opinie.Juniorzy mają nawet w tygodniu dwa treningi motoryczne w Fit Style Zone i za to też nie płacą.Jak się dowiedziałem,to nie wierzyłem.Gdzie tak jest?Chyba niektórym ściska,że można zadbać o dzieci w klubie sportowym jak o własne,a nie tylko doić rodziców.
~~Tak trzymać niezalogowany
13 lutego 2023r. o 19:41
Ja prowadziłem Klub Piłkarski rzez wiele lat. W klubie szkoleni byli Orliki ,Młodzicy Trampkarze ,Juniorzy i Seniorzy ,i nigdy na myśl nawet by mi nie przyszło ,żeby brać jakieś pieniądze od rodziców .Wielką radość miałem jak dzieciaki przychodziły na treningi i zawody , każdy zawodnik indywidualnie dostawał sprzęt ,stroje były pozyskiwane od sponsorów jak również z dotacji Gminy .Dlatego popieram działania Klubu Kolonia i życzę sukcesów .
~~Ciemnofioletowy Cytryniec niezalogowany
13 lutego 2023r. o 20:07
Jeszcze korepetycje z polskiego matematyki angielskiego czy niemieckiego by się przydały. Oczywiście za darmo. Orientujecie się gdzie jest możliwość bo z miłą chęcią bym dziecko zapisał a nie płacił po 50 zł za godzinę.
~~Ciemnofioletowy Cytryniec niezalogowany
13 lutego 2023r. o 20:10
~~Tak trzymać napisał(a): Ja prowadziłem Klub Piłkarski rzez wiele lat. W klubie szkoleni byli Orliki ,Młodzicy Trampkarze ,Juniorzy i Seniorzy ,i nigdy na myśl nawet by mi nie przyszło ,żeby brać jakieś pieniądze od rodziców .Wielką radość miałem jak dzieciaki przychodziły na treningi i zawody , każdy zawodnik indywidualnie dostawał sprzęt ,stroje były pozyskiwane od sponsorów jak również z dotacji Gminy .Dlatego popieram działania Klubu Kolonia i życzę sukcesów .

To dlaczego już nie prowadzisz szkółki, przeciez dzieci były takie szczęśliwe.
~~xyz niezalogowany
13 lutego 2023r. o 20:44
~~Ciemnofioletowy Cytryniec napisał(a): Jeszcze korepetycje z polskiego matematyki angielskiego czy niemieckiego by się przydały. Oczywiście za darmo. Orientujecie się gdzie jest możliwość bo z miłą chęcią bym dziecko zapisał a nie płacił po 50 zł za godzinę.

Jak spłodziłeś głupka to płać za korepetycje i nie fisiuj tutaj .
13 lutego 2023r. o 20:48
~~Ciemnofioletowy Cytryniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tak trzymać napisał(a): Ja prowadziłem Klub Piłkarski rzez wiele lat. W klubie szkoleni byli Orliki ,Młodzicy Trampkarze ,Juniorzy i Seniorzy ,i nigdy na myśl nawet by mi nie przyszło ,żeby brać jakieś pieniądze od rodziców .Wielką radość miałem jak dzieciaki przychodziły na treningi i zawody , każdy zawodnik indywidualnie dostawał sprzęt ,stroje były pozyskiwane od sponsorów jak również z dotacji Gminy .Dlatego popieram działania Klubu Kolonia i życzę sukcesów .

Przede wszystkim czas biegnie nieubłaganie i życie toczy się dalej ,wiek i dwa zawały oraz przekazanie klubu zmiennikom ,nic nie trwa wiecznie .Jednak ile mogę tyle robię dla sportu społecznie .
13 lutego 2023r. o 21:01
~~Ciemnofioletowy Cytryniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tak trzymać napisał(a): Ja prowadziłem Klub Piłkarski rzez wiele lat. W klubie szkoleni byli Orliki ,Młodzicy Trampkarze ,Juniorzy i Seniorzy ,i nigdy na myśl nawet by mi nie przyszło ,żeby brać jakieś pieniądze od rodziców .Wielką radość miałem jak dzieciaki przychodziły na treningi i zawody , każdy zawodnik indywidualnie dostawał sprzęt ,stroje były pozyskiwane od sponsorów jak również z dotacji Gminy .Dlatego popieram działania Klubu Kolonia i życzę sukcesów .

Czy mógł byś napisać w którym miejscu napisałem ,że ,,dzieci były takie szczęśliwe ''!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.