Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prezydent Andrzej Duda odwiedził jednostkę wojskową w Świętoszowie
~~Błękitnoszary Bodziszek niezalogowany
13 lutego 2023r. o 18:22
Ubecki pajacu jak ryży folksdojcz wygra co nie daj Boże to dostaniesz ponad 100 000 rekompensaty i kupisz sobie węgla
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwony Kiścień niezalogowany
13 lutego 2023r. o 18:24
~~Żółtobrązowy Fiołek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stalowy Perukowiec napisał(a): złotousty - przywiozłeś węgiel ????
nadal nie dostałem a zima się kończy

A nie raczysz go wykupić? Wziąłeś trzy tysie, to teraz kup... chyba, że kasiorę przechlałeś.

Głupi Xuju węgla na przydział dalej nie ma ,te trzy tysiące niech sobie wsadzą w cztery litery ,ja dzisiaj dostałem rachunek za prąd 450 zł gdzie w zeszłym roku płaciłem regularnie 210 zł i to jest prognoza do półrocza a jak przekroczę ten ich śmieszny limit to chyba będzie 800 zł za miesiąc .
~~Willa plus niezalogowany
13 lutego 2023r. o 18:29
~~Błękitnoszary Bodziszek napisał(a): Ubecki pajacu jak ryży folksdojcz wygra co nie daj Boże to dostaniesz ponad 100 000 rekompensaty i kupisz sobie węgla

Jak dalej twoi złodzieje będą rządzić to zabraknie WILLI na prezenty dla was a Kaczora będzie musiało pilnować 24 godziny na dobę tysiąc milicjantów .
~~Granatowy Rumianek niezalogowany
13 lutego 2023r. o 18:32
Jak ten szmotruch wygląda... Taka łajza, wstyd!
~~co za PISi qtas niezalogowany
13 lutego 2023r. o 18:42
~~Błękitnoszary Bodziszek napisał(a): Ubecki pajacu jak ryży folksdojcz wygra co nie daj Boże to dostaniesz ponad 100 000 rekompensaty i kupisz sobie węgla

Ty katolicki qtasie, zobaczysz co się będzie działo jak wreszcie powiedzą, że od kilku tygodni oszczany odszedł do krainy wiecznych łowów.
~~DONALD TUSK niezalogowany
13 lutego 2023r. o 18:52
Jak ja bym rządził to tej jednostki dawno już by nie było .To Oczywiste .
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
13 lutego 2023r. o 18:59
Duda na cale szczęście idzie już w odstawkę.
~~inheni niezalogowany
13 lutego 2023r. o 18:59
https://rabota-girls.ru/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza