~~Porcelanowa Gynostemma niezalogowany 17 lutego 2023r. o 0:58
Jeżdżę bez pasów od czasu kiedy uszkodziły mi kręgosłup 27 marca 2019 roku w Tomaszowie Bolesławieckim kiedy milicja z komuszk975mi zorganizowali mi wypadek
Też miałam pójść za 177kk tak to przygotowali że poprzesuwali samochody porobili pokolizujnie fotki w innym miejscu kłamstwa w protokole żeby wyglądało że wbiłam się w pół samochodu ! I w dodatku kłamstwa w ich zeznaniach oczernianie niszczenie że z impetem że na nich krzyczałam niestety nie spodziewali się kłopotów z mojej strony więc nie dogadali się z ratownikami nawet z tym przkupionym Bur97::du97kie 97 wi 97 cz 97em trochę im się niezgadzalo ale sędzia brydzy965stka lojalnie skazała ich ofiarę
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.