Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Skrajny nacjonalizm-zagrożenie Europy ?

18442
PIS-PO-PRL
27 lutego 2023r. o 8:59
~~J23 napisał(a): PRL-ku wijesz się jak Kukiz w PiSie :D . Ten sam styl.....

Hehe
Ale ja nie musze na metrze spać :D
Tak mnie ten kukiz oszukał ;))

No ale jojcz soboe… ja ci życia nie układałem, ja ci trasy nie będę wytyczał

Szerokości żołnierzu :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
27 lutego 2023r. o 9:03
~~Bubu napisał(a): Hans oszukali chyba cie?:)

Taaa.....ja już swoje w mundurze "wysłużyłem" ...Teraz PRL się deklaruje że broni Polski. Dozbraja....tropi "strachliwych" co nie chcą ginąć w okopach, demaskuje onuce , cytuje Winnickiego : D.... takie forumowe ŻW :-)
~~Falco111 niezalogowany
27 lutego 2023r. o 9:03
peerelek żyje w swojej hermetycznie zamkniętej bańce i nic spoza niej do niego nie trafia...;D
nawet to co w prosty sposób się pisze jak to państwo polskie robi z żołnierzy frajerów...

nawet ostatnie ''łapanki'' jakie urządzają na tzw. rezerwę...;D
i te pierdy o 300 000 armii...
w co ich uzbroją?....w ''różańce bojowe'' produkowane przez ''bąkiewiczów''? ;D
~~Falco111 niezalogowany
27 lutego 2023r. o 9:05
chyba muszę się zalogować ....
dwa dni spędziłem ''na froncie'' to mnie wylogowało ...;D
22744
Falco111 nieaktywny
27 lutego 2023r. o 9:09
a zauważyliście że ta rocznica minęła tutaj bez echa?....nikt nie chciał tego poruszyć a ja kiedy to zrobiłem zaraz temat poszedł pod ''sekator''? ;D
a był tak fajny ...taki ''pro'' ....;D
~~J23 niezalogowany
27 lutego 2023r. o 9:10
Winnicki : Nie ma rozmów z Kukiz'15 dopóki Paweł Kukiz nie zdefiniuje się politycznie. Paweł Kukiz musiałby zdefiniować, kim chce być i co chce robić na scenie politycznej, ponieważ od 5 lat tego nie uczynił - powiedział PAP jeden z liderów Konfederacji, poseł Robert Winnicki.

Ach ten Kukiz i jego problemy z decyzyjnością :D.
~~Jasnopomarańczowa Cynia niezalogowany
27 lutego 2023r. o 9:13
Falco111 napisał(a): a zauważyliście że ta rocznica minęła tutaj bez echa?....nikt nie chciał tego poruszyć a ja kiedy to zrobiłem zaraz temat poszedł pod ''sekator''? ;D
a był tak fajny ...taki ''pro'' ....;D

Cześć.
Mnie od kilku dni jakiś nadgorliwy " moderuje". Taka ichniejsza "demokracja". ..hehe

Zastosowana autokorekta

~~J23 niezalogowany
27 lutego 2023r. o 9:18
Jak podają kresy.pl : "Wiceszef MSWiA Paweł Szefernaker poinformował, że Ukraińcy, którzy po rozpoczęciu rosyjskiej inwazji przybyli do Polski, będą mogli od 1 kwietnia występować o pobyt trzyletni i stały w Polsce".....

Następny krok obywatelstwo ........i sukces wyborczy murowany !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy