Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Skrajny nacjonalizm-zagrożenie Europy ?

18442
PIS-PO-PRL
27 lutego 2023r. o 9:22
~~Falco111 napisał(a): peerelek żyje w swojej hermetycznie zamkniętej bańce i nic spoza niej do niego nie trafia...;D
nawet to co w prosty sposób się pisze jak to państwo polskie robi z żołnierzy frajerów...

I 20 lat koerowcy zajęło żeby to pojąć?
To on może nie jest frajerem
Może on zwyczajnie gUpi jest :D

Noo… a teraz o kukizie popiszcie sobie ;))

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~PIS-PO-PRL niezalogowany
27 lutego 2023r. o 9:28
Rozbrajać i dozbrajać a przy tym nie eskalował !
~~lukrecja niezalogowany
27 lutego 2023r. o 9:41
Lewactwo jako skrajnie niebezpieczne zagrozenie dla rodziny, miasta, Polski, Europy i Swiata.
18442
PIS-PO-PRL
27 lutego 2023r. o 9:57
Falco111 napisał(a): czy ten po latach kiedy to PRL poszedł w zapomnienie chyba z tęsknoty za nim przyjął taki ''chory'' nick ...PRL...;d

A jan jak zwykle głupa rżnie ;)
Cały nick brzmi inaczej
A za komuną to raczej kto inny tęskni, kto inny jà czule wspomina, kto inny miał ojca co w ludowym jej służył i kto inny byłym komuchom ręce chce podawać ;)

O czymś zapomniałem?
Później dopiszę :D

PIS=PO=PRL
22744
Falco111 nieaktywny
27 lutego 2023r. o 10:03
poważnie?....a jak to brzmi cały nick? ;D
no i po co ''eskalujesz''?
czy ja ci wypominam ojca stróża w ''bepie''? ;D

a tak peerelku...podam rękę nawet ''komuchowi'' jeśli go za coś szanuję ale twojemu kukizowi to ja ''mogę nogę podać'' ;D
18442
PIS-PO-PRL
27 lutego 2023r. o 10:09
Falco111 napisał(a): kto jest większym głupcem?
ten kto 20 lat zarabiał na to by utrzymać rodzinę

20 lat…
Za mało inteligentny był żeby gdzie indziej iść?
No patrz jaki tFFardziel. 20 lat dać się dymać, by teraz komuś jeden głos oddany na kukiza wytykać
Hehe
Dobrze że odszedł z wojska… jak taki miałby nas bronić… to już lepiej rycerze chrystusa niech to robią, czy tam jakiśinny zakon :D

Dopisane 27.02.2023r. o godz. 10:07:

Falco111 napisał(a): czy ja ci wypominam ojca stróża w ''bepie''?

Jedyne co możesz to sobie coś uroić
Tyle o mnie wiesz ile sam napiszę ;))

Ty też inteligencją nie zabłysnąłeś szukając przyjaciół w necie. Może temu z kierowcą tak świetnie się dogadujecie :D
Dwaj tytani intelektu
:D

Kukiz kukiz kukiz :D

Dopisane 27.02.2023r. o godz. 10:09:

Ps
Uciekam na nockę.
W cieciówce sobie posiedzę do 18 co po ojcu mi się ostał :D

Ale lepsze to, niż służyć komuchom :D

I nie eskalujcie
Proszę was ;))

PIS=PO=PRL
~~J23 niezalogowany
27 lutego 2023r. o 10:27
Niechcący się wydało.....Rosyjska ropa jednak płynęła do Polski . Gdyby nie to, że Rosja zakręciła kurek z ropą pewnie nadal by płynęła....... Dostawy, których odbiorcą był koncern PKN Orlen, wstrzymała Rosja.....hehe.
Na tą sytuację zareagował niczym nasz forumowy PRL mistrz obłudy : Daniel Obajtek: Byliśmy na to przygotowani....." ;D
18442
PIS-PO-PRL
27 lutego 2023r. o 10:45
Falco111 napisał(a): nie wiem co wozi J23 ale jeśli banany ,ananasy czy warzywa do ''biedry'' to coś w tym złego? ...cement i wapno do hurtowni? ...a co w tym złego?

A gdzie ja napisałem że to coś złego?
Wozi to niech wozi.
Może go nie oszukują, a jeżeli tak, to oby zorientował się szybciej niż po 20 latach :D

Falco111 napisał(a): a ty?....ile lat przepracowałeś w ''komunie''? ...w tej ''wstrętnej komunie'' dzięki której dzisiaj masz emeryturkę?

Nie mam emeryturki ;)
Jeszcze trochę mi zostało.
A doczekam jej w pracy, w której wiem że mnie nie oszukują. Przed jej podjęciem przeczytałem umowę ;)
Może nasz żołnierz tego nie zrobił :D

Falco111 napisał(a): gdzie to ty ze swoją ''yntelygencją '' pracowałeś?

W różnych miejscach.
I gdy coś zaczynało mi w pracy nie odpowiadać, lub gdy pracodawca zaczynał lecieć w kulki, to nie czekalem 20 lat… ale kto co lubi :D

Kończę ten temat
Jak wcześniej napisałem… nie ja kierowcy życie ukladałem, nie ja mu będę trasę wyznaczał.
Teraz może sobie pokukizować co najwyżej
Taki los :D

Ważne ze nie czujecie się oszukani :D
Czy jak to tam szło
;))

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy