Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Zimna wojna....historia...

22744
Falco111 nieaktywny
28 lutego 2023r. o 15:03
nie dygaj...
byli tacy co to latami ''walczyli o wolność słowa i wypowiedzi'' więc teraz trzęsąc portami w jakim świetle ich stawiasz?...że ta cała walka była ''wuja'' warta? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
1 marca 2023r. o 9:40
~~Miedziany Ziarnopłon napisał(a): Falco111 nie podniecaj się, już widzieli leopardy koło bahmuta

Mało tego Rosjanie twierdzą, że nawet zniszczyli ! Ach ta propaganda.
22744
Falco111 nieaktywny
1 marca 2023r. o 9:42
przypominam te daty ...przypominam rocznice...
wtedy szybko działa lokalny ''palec boży'' ;D

Dopisane 01.03.2023r. o godz. 09:42:

co to jest ten ''bahmut''?...bo co to jest bachmat to wiem...

bahmat to brzmi prawie jak wermut ...kwestia literki ? ;D
~~Rysiek niezalogowany
1 marca 2023r. o 9:46
Przypominasz daty? A w podstawówce to jak było?: "Jasiu podaj datę...... nie umiesz siadaj pała":)
~~I ty przeciwko mnie niezalogowany
1 marca 2023r. o 9:50
Falco111 napisał(a): nie dygaj...
byli tacy co to latami ''walczyli o wolność słowa i wypowiedzi'' więc teraz trzęsąc portami w jakim świetle ich stawiasz?...że ta cała walka była ''wuja'' warta? ;D

Och Janusz , ja cie nie obrażam i nie zaczepiam.Nie potrafisz wytrzymać?
~~Jurko61 niezalogowany
1 marca 2023r. o 9:50
Władimir Adolfowicz Putler dziękuje PIS za 50 mld na wojnę
~~Zdzichu niezalogowany
1 marca 2023r. o 9:53
~~Jurko61 napisał(a): Władimir Adolfowicz Putler dziękuje PIS za 50 mld na wojnę

A PO za 700mld zapomniałeś?
22744
Falco111 nieaktywny
1 marca 2023r. o 9:53
~~I ty przeciwko mnie napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): nie dygaj...

Och Janusz , ja cie nie obrażam i nie zaczepiam.Nie potrafisz wytrzymać?

gdzie obrażam?...i kogo?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza