Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Zimna wojna....historia...

22744
Falco111 nieaktywny
1 marca 2023r. o 20:22
być może ...nie ma co się odżegnywać ale wtedy kpię sobie nowszy model...
kiedyś ktoś obiecywał przecież milion elektryków ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Hebanowy Bluszczyk niezalogowany
1 marca 2023r. o 20:35
Falco111 napisał(a): być może ...nie ma co się odżegnywać ale wtedy kpię sobie nowszy model...
kiedyś ktoś obiecywał przecież milion elektryków ...;D

co tam kiedyś, teraz taki jeden obiecuje kredyty bez procentu, to sobie kupisz....ach już ci zazdroszczę...
22744
Falco111 nieaktywny
1 marca 2023r. o 20:48
ale po co mi jakiś kredyt?
ja tam nikomu nie zazdroszczę kredytu ale też nikogo do takich nie mam zamiaru namawiać...

dzisiaj ludzie chyba się zaczynają zastanawiać czy nie dojdzie do tego że zaczną brać kredyty po to by wyżyć...
ceny zaobserwowane dzisiaj ....kg. czerwonej papryki 32 zł.....kalafior 16 zł sztuka... chleb w piekarni O. -5.50 zł.
ceny michy ryżu nie znam...;D
~~kazik niezalogowany
1 marca 2023r. o 22:03
~~Ciemnobrązowy Ziarnopłon napisał(a): falco ,z tym wózkiem to ostrożnie
może być że i Tobie będzie potrzebny

już zapomniał jak sam jezdził , wtedy to pokorny byl, tak go polamało ,ze przez kilka miesiecy nie pisał na forum
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.