Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie postawić LIDL?

22744
Falco111 nieaktywny
2 marca 2023r. o 20:44
~~Dobrze Janie napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): miejsce po dawnym skate parku ,,,,

A gdzie umiejscowi parking dla tego Lidela ? Na nowym skyte parku ?

nie ...jest całkiem blisko teren przyklasztorny...;D
wyciąć kilka drzew bo to w tym grajdołku normalne ,drewno jako kominkowe oddać jakiemuś lokalnemu ''oligarsze'' ;D i teren jest...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oligarcha to kto niezalogowany
2 marca 2023r. o 21:34
Falco111 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dobrze Janie napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): miejsce po dawnym skate parku ,,,,

A gdzie umiejscowi parking dla tego Lidela ? Na nowym skyte parku ?

nie ...jest całkiem blisko teren przyklasztorny...;D
wyciąć kilka drzew bo to w tym grajdołku normalne ,drewno jako kominkowe oddać jakiemuś lokalnemu ''oligarsze'' ;D i teren jest...;D

Drewno na kozią wólkę tam jest kilka kominków ?
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
4 marca 2023r. o 5:27
Niemiecki Lidl w Bolesławcu?
22744
Falco111 nieaktywny
4 marca 2023r. o 7:26
Wezwanie do zapłaty minutę po wydrukowaniu biletu parkingowego?
[przycisk]g;NA TYM PARKINGU TRZEBA BYĆ NA PRAWDĘ SZYBKIM, BO INACZEJ ZAPŁACISZ KARĘ[/przycisk]

Do naszej redakcji zgłosił się sfrustrowany czytelnik, który na chwilę przed wtorkowym południem, 21 lutego wybrał się na zakupy do sklepu Lidl przy ulicy Warszawskiej w Kielcach.

- Wysiadłem z auta i ruszyłem w stronę oddalonego biletomatu. Wcisnąłem przycisk, po chwili wydrukowała się karteczka z godziną wydania biletu: 11:29. Szedłem do samochodu, miałem kłaść kwitek przed szybą, ale pan parkingowy mnie ubiegł. Za wycieraczką powiewało już "wezwanie do zapłaty" wystawione o 11:30 - wyznaje nasz rozmówca.
W takiej sytuacji parkingowy nie może już "cofnąć" wezwania, bo dane auta zostały wprowadzone do systemu, a "mandat" wydrukowano. Można się od niego odwołać, czyli poświęcić kilka minut na reklamację w internecie, bądź godziny na próbę anulowania kary listownie... Dlaczego jednak mamy tracić czas, skoro nie zrobiliśmy nic złego i chcieliśmy zastosować się do zasad panujących na parkingu? Ubiegł nas jednak ekspresowy parkingowy, który dał nam mniej niż 60 sekund na biletowe formalności.

- Zauważyłem, że duże auto "czycha" tu na kierowców, parking ma sporą powierzchnię i nadzorujący to miejsce po prostu się ukrywa i łapie dobrą okazję''

wypisz-wymaluj sytuacja jak z naszej Starej Mleczarni ...;D
tam też należy uważać ....;D
~~Złotobrązowa Brodia niezalogowany
4 marca 2023r. o 9:49
Falco111 napisał(a): Wezwanie do zapłaty minutę po wydrukowaniu biletu parkingowego?
[przycisk]g;NA TYM PARKINGU TRZEBA BYĆ NA PRAWDĘ SZYBKIM, BO INACZEJ ZAPŁACISZ KARĘ[/przycisk]

Do naszej redakcji zgłosił się sfrustrowany czytelnik, który na chwilę przed wtorkowym południem, 21 lutego wybrał się na zakupy do sklepu Lidl przy ulicy Warszawskiej w Kielcach.

- Wysiadłem z auta i ruszyłem w stronę oddalonego biletomatu. Wcisnąłem przycisk, po chwili wydrukowała się karteczka z godziną wydania biletu: 11:29. Szedłem do samochodu, miałem kłaść kwitek przed szybą, ale pan parkingowy mnie ubiegł. Za wycieraczką powiewało już "wezwanie do zapłaty" wystawione o 11:30 - wyznaje nasz rozmówca.
W takiej sytuacji parkingowy nie może już "cofnąć" wezwania, bo dane auta zostały wprowadzone do systemu, a "mandat" wydrukowano. Można się od niego odwołać, czyli poświęcić kilka minut na reklamację w internecie, bądź godziny na próbę anulowania kary listownie... Dlaczego jednak mamy tracić czas, skoro nie zrobiliśmy nic złego i chcieliśmy zastosować się do zasad panujących na parkingu? Ubiegł nas jednak ekspresowy parkingowy, który dał nam mniej niż 60 sekund na biletowe formalności.

- Zauważyłem, że duże auto "czycha" tu na kierowców, parking ma sporą powierzchnię i nadzorujący to miejsce po prostu się ukrywa i łapie dobrą okazję''

wypisz-wymaluj sytuacja jak z naszej Starej Mleczarni ...;D
tam też należy uważać ....;D

A wszystkie te cyrki dzięki miłościwie nam panującemu.
~~Kasia niezalogowany
4 marca 2023r. o 12:07
A jaka jest sytuacja naszego Lidla bo nie wiem o co chodzi?
~~Kasia niezalogowany
4 marca 2023r. o 12:08
A może Aldi tam gdzie było Tesco?
~~Anioł niezalogowany
4 marca 2023r. o 12:33
~~Jasnopopielaty Bodziszek napisał(a): Niemiecki Lidl w Bolesławcu?

Lidl in Bunzlau, ja! Alles Klar?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza