Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Natalia Pławiak z Nowogrodźca wydaje debiutancki singiel
~~ews niezalogowany
6 marca 2023r. o 13:12
brawo, sukcesów życzę!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marchewkowa Perowskia niezalogowany
6 marca 2023r. o 14:54
only you. to raczej yazoo.ogulnie nuda
~~Czerwonozłota Mięta niezalogowany
6 marca 2023r. o 18:35
~~Marchewkowa Perowskia napisał(a): only you. to raczej yazoo.ogulnie nuda

„Ogulnie” to proponuje nauczyć się pisać po Polsku, ktoś jak nie czytał literatury i nie ma styczności ze sztuka ciężko żeby się wypowiadał. Tymbardziej, że utworu jeszcze nie ma i nie wiadomo czego się po nim spodziewać.
~~Ja niezalogowany
6 marca 2023r. o 20:24
Brawo
~~Czarnobrązowy Kaczeniec niezalogowany
7 marca 2023r. o 21:20
~~Czerwonozłota Mięta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marchewkowa Perowskia napisał(a): only you. to raczej yazoo.ogulnie nuda

„Ogulnie” to proponuje nauczyć się pisać po Polsku, ktoś jak nie czytał literatury i nie ma styczności ze sztuka ciężko żeby się wypowiadał. Tymbardziej, że utworu jeszcze nie ma i nie wiadomo czego się po nim spodziewać.

Po polsku piszemy z małej, tym bardziej piszemy oddzielenie.

~~Cx niezalogowany
8 marca 2023r. o 12:18
Super
~~Gringo niezalogowany
15 czerwca 2023r. o 0:35
Ale jak zwykle jesteście na nie dlaczego nie pozwólcie dziewczyny się wypromować tylko zawsze jesteście a nie dziewczyna jest młoda bardzo ładnie śpiewa a wy zawsze jesteście na nie co Maryla Rodowicz ma przyjechać kurde i śpiewać u was ja za rzekota niemożliwe ja jestem za Natalią
~~Bananowa Dąbrówka niezalogowany
15 czerwca 2023r. o 0:38
Natalia nie słuchaj pierdoł tylko walczę o swoje piękne śpiewasz jesteś za krec ista

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza