Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Emeryci dostaną znacznie mniej, niż obiecywał im premier
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
15 marca 2023r. o 12:58
Żadne 13-ki, 14-ki, waloryzacje...
wszystko skasujemy, i po problemie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stalowoniebieski Szczawik niezalogowany
15 marca 2023r. o 13:15
~~okloo napisał(a): za donalda to było, jak człowiek wziął waloryzację to cały miesiąc siedział na BALI :D

Za Donalda waloryzacja zawsze była ok 2 % powyżej inflacji, przypomnę, że w latach 2014 i 15 była deflacja. Na stronie ZUS można znaleźć jaka była rewaloryzacja w poszczególnych latach i porównać ją z inflacją.
~~Leśne Ruchadło niezalogowany
15 marca 2023r. o 13:31
Gdyby emeryci napierda...Ii z przemyconych z Ukrainy granatników to pewnie też dostaliby podwyżkę z 1400 zeta - jak komendant.
~~Kasztanowaty Grab niezalogowany
15 marca 2023r. o 13:47
zostało wam kilka miesięcy i wybierzecie sobie nowy rząd będzie eldorado
~~Rudy Donek z Kaszub niezalogowany
15 marca 2023r. o 14:03
A ja Rudy Donek z Kaszub nic nie dałem. Sorry dałem obowiązek pracy do śmierci. I co łyso Wam Budki? Precz z platfusami!!!
~~Brązowawa Stokrotka niezalogowany
15 marca 2023r. o 14:56
Spokojnie. Jesienią do koryta powróci Donek i zabierze emerytom 13 i 14 emeryturę. 500+ też zabierze.
~~Ceglany Tulipanowiec niezalogowany
15 marca 2023r. o 15:09
PIS wprowadził do systemu podatków że młodzież do 25 roku życia nie płaci podatku od wynagrodzenia i nie rozlicza się z PIT . Ale jeszcze parę miesięcy i koniec z tym . Za to praca do 70 lat . Macie to jak w banku , PEŁO to wam załatwi .
~~Falco111 niezalogowany
15 marca 2023r. o 15:13
A mnie Donald obiecał że za miesiąc dostanę 13-kę . Później 14-kę a wy będziecie mogli tylko paznokcie z wściekłości obgryzać. Do roboty nieroby pieprzone a nie liczyć tu na to że mamusia z tatusiem zapłaci za internet.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza