~~haha napisał(a): Mi drożyzna lata koło dupska jestem na bezrobotnym i nie interesuje mnie ile wszystko zdrożało .
~~wystarczy nie kraść napisał(a): Kadencja sołtysa trwa 4 lata i taki sołtys ma dostać 400 zł miesięcznie jako dodatek do emerytury ,ktoś kto odprowadza składki na ZUS przez 40 lat otrzyma emeryturę około 1000 zł ,teraz w kolejce ustawią się strażacy z OSP .Koła Gospodyń ,kółka różańcowe ,,rady parafialne , Radni którzy byli 2 kadencje ,pytanie tylko kto za to wszystko zapłaci ?
~~wystarczy nie kraść napisał(a):Ktoś napisał: ~~wystarczy nie kraść napisał(a): Kadencja sołtysa trwa 4 lata i taki sołtys ma dostać 400 zł miesięcznie jako dodatek do emerytury ,ktoś kto odprowadza składki na ZUS przez 40 lat otrzyma emeryturę około 1000 zł ,teraz w kolejce ustawią się strażacy z OSP .Koła Gospodyń ,kółka różańcowe ,,rady parafialne , Radni którzy byli 2 kadencje ,pytanie tylko kto za to wszystko zapłaci ?
Zapomniałem dodać Sołtysów jest 470 tys .
~~Rudobrunatnyrudawa Celozja napisał(a):Ktoś napisał: ~~wystarczy nie kraść napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wystarczy nie kraść napisał(a): Kadencja sołtysa trwa 4 lata i taki sołtys ma dostać 400 zł miesięcznie jako dodatek do emerytury ,ktoś kto odprowadza składki na ZUS przez 40 lat otrzyma emeryturę około 1000 zł ,teraz w kolejce ustawią się strażacy z OSP .Koła Gospodyń ,kółka różańcowe ,,rady parafialne , Radni którzy byli 2 kadencje ,pytanie tylko kto za to wszystko zapłaci ?
Zapomniałem dodać Sołtysów jest 470 tys .
Zazdrościsz?
Cepie nie zazdroszczę tylko kto za to zapłaci .? Chyba nie ty nierobie .