~~zadowolony napisał(a): Trzeba było się uczyć. Ja tam nie narzekam. Siedzę sobie na zdalnym pracując dla zagranicznej firmy i 14000zł co miesiąc na rączkę się ma.
~~Mieszkaniec napisał(a): Po cholere nędzny dziennikarzyno jeszcze o tym piszesz? Co to zmieni? Jeszcze bardziej dołujesz ludzi. Im mniej medialnie tym lepiej.
~~Szafranowa Laurowiśnia napisał(a):sam żeś cwel i nieudacznikKtoś napisał: ~~zadowolony napisał(a): Trzeba było się uczyć. Ja tam nie narzekam. Siedzę sobie na zdalnym pracując dla zagranicznej firmy i 14000zł co miesiąc na rączkę się ma.
Cwelu jedno zero za dużo nabazgrałeś .
~~Szafranowa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~zadowolony napisał(a): Trzeba było się uczyć. Ja tam nie narzekam. Siedzę sobie na zdalnym pracując dla zagranicznej firmy i 14000zł co miesiąc na rączkę się ma.
~~Kobaltowa Gynostemma napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szafranowa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~zadowolony napisał(a): Trzeba było się uczyć. Ja tam nie narzekam. Siedzę sobie na zdalnym pracując dla zagranicznej firmy i 14000zł co miesiąc na rączkę się ma.
Cwelu jedno zero za dużo nabazgrałeś . sam żeś cwel i nieudacznik
~~Szafranowa Laurowiśnia napisał(a): Ktoś napisał: ~~zadowolony napisał(a): Trzeba było się uczyć. Ja tam nie narzekam. Siedzę sobie na zdalnym pracując dla zagranicznej firmy i 14000zł co miesiąc na rączkę się ma.
Durny cwelu ja nie narzekam ale nie wypisuję bzdur ,że 14 tys zarabiam nie wychodząc z domu , Ja zarabiam 20 tys ale pracuję 7 dni w tygodniu .
~~Smolista Golteria napisał(a): dzisiaj w biedrze emerytka płaciła 200setką
a ,kasjerka powiedziała że niema jak wydać
,a mówią że emeryty to biedne są
to jak to jest panie redahtorze
to tylko tak w bunzlau? czy w całem kraju