~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hebanowa Jarzębina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Turkusowa Kalina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): polskie dzieci chodzą głodne a dzieci z krainy u są najedzone i wesołe , może czas zrobić z tym porządek ?
O ty bazyliszku "wesoły" nienawistniku smutny, zakłamańcu brzydki, kłamliwy świętoszku, obłudniku niemiły.s-p-i-e-r-d-a-l-a-j. zawsze piszę prawdę w przeciwieństwie do ciebie i portalu stolec
Twoja prawda i kultura są na tym samym najniższym poziomiemam iq 130 a badania psychologiczne przechodzę celująco , aty skoro mnie nie znasz to skąd wiesz że jestem taki jak tu mnie oczerniasz ? w czerwcu 2024 roku spadną na ziemie (oczywisty kształt pizzy )meteoryty i będą zabijały ludzi i zwierzęta.
Zgadzam się, iQ 1,30 (wysokie) bardzo wysokie jak dla Ciebie.
Dr. Kali
~~stara doradczyni napisał(a): A wiecie wy PISie biedaki że 1 proc. inflacji to 4,7 mld do budżetu więcej.
Intencją rządu PiS nie jest by z szalejącą inflacją walczyć. Szczególnie w roku wyborczym. Pan premier też musi zarobić swoje na obligacjach....
A Ty Polaku? Płacz i płać.
~~M21W2 napisał(a): Byłem dzisiaj w sklepie i dawno nie widziałem tak radosnych ludzi. Wszyscy cieszyli się ze spadającej inflacji. Patrz pan, mówi do mnie jeden z klientów. Majonez zdrożał tylko o 2 zł. i kosztuje dychę a przecież mógł być po 10,20. Wzruszeni klienci zaczęli bić brawo. Szwagier nieśmiało zaintonował Ma-te-usz, ale pólka z piwami była za daleko i nikt nie usłyszał.