~~Pytanie 2 napisał(a): Likwidacja TVP? Po co? Żeby nikt nie pokazywał przekazu odbiegającego od TVN?
~~Rudoczerwony Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pytanie 2 napisał(a): Likwidacja TVP? Po co? Żeby nikt nie pokazywał przekazu odbiegającego od TVN?
TVP trzeba zlikwidować! Razem z TVN. Te obydwie stacje to tuby propagandowe - jedna bezrozumnych socjalistów z PiS, druga tęczowych marksistów czyli lewaków.
Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: ~~hgr napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): łżecie jak najęci...;D
TVN to nie żadna lewacka telewizja i tylko dzięki niej macie prawdę całą dobę ...
Hahahaha.
WIDZĘ ŻE TEŻ SIĘ CIESZYSZ Z OGLĄDANIA JEDYNEJ TIVI BEZ PROPAGANDY...
SŁUSZNIE...
tak trzymaj ...;DDopisane 24.03.2023r. o godz. 07:37:~~rOSZCZENIE napisał(a): Żądamy nieograniczonego prawa do aborcji i badań prenatalnych.
i likwidacji tvp ...:D
TVN bez propagandy? Towarzyszu, postarajcie się lepiej następnym razem, chyba że mamy was odesłać na szkolenie do Moskwy. Swoje należne 30 kopiejek do odbioru u towarzyszki w kasie komitetu.
~~iksi napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a)
TVN bez propagandy? Towarzyszu, postarajcie się lepiej następnym razem, chyba że mamy was odesłać na szkolenie do Moskwy. Swoje należne 30 kopiejek do odbioru u towarzyszki w kasie komitetu.
WCZORAJ PYTAŁEM O PRZYKŁADY PROPAGANDY W TVN ...nikt nie podał ...
więc może ty? ;D
TVN TO CAŁA PRAWDA -CAŁĄ DOBĘ ...
Dopisane 24.03.2023r. o godz. 10:13:
aha ...zapomniałem że jakiś łgarz jako propagandę podał spotkanie Tuska z Bidenem ...
ale tak to jest jak naoglądał się tv''szujni'' jacusiowej i tak jak ona łże ...;D
później znikł i do tej pory milczy...kłamca...;D
Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: ~~iksi napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Falco111 napisał(a)
WCZORAJ PYTAŁEM O PRZYKŁADY PROPAGANDY W TVN ...nikt nie podał ...
więc może ty? ;D
TVN TO CAŁA PRAWDA -CAŁĄ DOBĘ ...
A warroza czyli dwa razy? Przecież to przykład ewidentny:))