~~Atramentowa Robinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~N napisał(a): Rachunek za wodę, wystawiony 01.02, dotarł bodajże 27.02, prawie dwa tygodnie po terminie płatności. Osiedle Kwiatowe.doszedł? Doszedł! To po co drążyć
~~Bladofioletowy Hebe napisał(a): teraz jest jakiś nowy listonosz... na prośbę aby chwile poczekał bo musze zadzwonić czy mam odebrać list to idzie dalej ... a sąsiedzi mówią ze nawet nie zawsze dzwoni a wrzuca tylko awizoi listy myli.. Na Kosiby wrzuca a są na Starzyńskiego
~~Leśne Ruchadło napisał(a): Gdyby to były 'koperty sasinowe - wyborcze' to dostarczyliby wcześniej niż zostałyby wysłane.Niekoniecznie
~~Rudobrązowa Bakopa napisał(a):Na Żwirki i Wigury wrzucają do skrzynek listy nie do podanych adresatów nieraz leżą i poniewierają się po kilka miesięcy,Ktoś napisał: ~~Bladofioletowy Hebe napisał(a): teraz jest jakiś nowy listonosz... na prośbę aby chwile poczekał bo musze zadzwonić czy mam odebrać list to idzie dalej ... a sąsiedzi mówią ze nawet nie zawsze dzwoni a wrzuca tylko awizoi listy myli.. Na Kosiby wrzuca a są na Starzyńskiego
~~Bladofioletowy Hebe napisał(a): teraz jest jakiś nowy listonosz... na prośbę aby chwile poczekał bo musze zadzwonić czy mam odebrać list to idzie dalej ... a sąsiedzi mówią ze nawet nie zawsze dzwoni a wrzuca tylko awizo