Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ulicami Bolesławca przeszła droga krzyżowa - "przebłaganie za zniesławienie dobrego imienia Jana Pawła II" - FOTO, WIDEO
~~Nadżółkły Chaber niezalogowany
3 kwietnia 2023r. o 6:23
~~Tadeusz napisał(a): TVN24 chciała i wykorzystała esbeckie fałszywe donosy na JP II POlitycznie do kampanii wyborczej by Poróżnić POlaków od Polaków,to jest ochydne co zrobiła esbecka stacja tvn.Obrzydliwe jest szkalowanie takiego wielkiego meża stanu dla celów POlitycznych.Żałosna esbecia POkaże wszystko by zdemoralizować młodzież swoimi esbeckimi fałszywkami.Resotowe dzieci działają w esbeckiej stacji TVN na rzecz NKWD z PO i KOmunistów z lewicy.Ale to dzięki Dudzie TVN istnieje i kupczy na Polskę i na naród polski.Ciekawe jaki miał interes żydek by nazwać Polske POlin.POlin to może jest w Izraelu p.prezydencie.Wam Żydom coś się PO krec **o w główkach.Tu jest i pozostanie POLSKA Zastosowana autokorekta

Materiały na papieża - fałszywki!!
Materiały na Wałęsę - udokumentowana najprawdziwsza prawda!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasia niezalogowany
3 kwietnia 2023r. o 6:37
Ja Was ludziska nie rozumiem. Po co te emocje? Sprawę po prostu trzeba zbadać i tyle. Szanuje JPII ale osobiście uważam że wiedział co się działo, jak każdy zresztą. Nie mogę tylko zrozumieć dlaczego zamiatali się wszystko pod dywan, zwyrodnialców od razu powinno wydawać się w ręce policji.Nie zmienia to jednak mojego zdania że był dobrym człowiekiem. Takie marsze nic nie pomogą. Trzeba wyciągnąć wnioski i nie dopuścić aby dzieciom działa się krzywda. Był już taki jeden dyrygent co wszyscy za nim murem stali a jak było naprawdę... To co prawda całkiem inna bajka ale nie o to mi chodzi.... Za nikogo bym nie dała ręki sobie uciąć. Jeśli ktoś zawinił to trzeba to przyznać, po prostu... I jestem przeciwna robienia ze zwykłych ludzi świętych... Docenić owszem ale wyswiecac, bez przesady....
~~Zzieleniały Hibiskus niezalogowany
3 kwietnia 2023r. o 6:40
~~Brajanusz tylko chwała mi napisał(a): Byli tam kibice ?? Prawi i wierzący?? Z ustami pełnymi frazesów patriotycznych ? O obronie wartości? i tożsamości narodu ?? Nie bronią dobrego imienia papieża ? Jeżeli nie było to jedyny powód dla którego można ich lubieć. A Ci co byli wstyd skupcie się na ofiarach... Papieżowi już bez znaczenia... Ratujcie swoją wiarę ale nie tak oczysscie własne środowisko. 'bóg' jest gdzieś tam ale nie chodzi w sutannie. A już napewno nie krzywdzi dzieci ubrany w nią. Wypędźcie tych którzy niszcza w to co wierzycie.

Popieram, skupcie się na ofiarach ...
~~Szkarłatnoczerwony Pustynnik niezalogowany
3 kwietnia 2023r. o 6:47
Za zniesławienie?! Tego chodowcy pedofilów?!
Banda religijnych nieuków!
~~Szkarłatnoczerwony Pustynnik niezalogowany
3 kwietnia 2023r. o 6:50
Dobrze że są zdjęcia, trzeba zapamiętać te twarze, tak jak oni kiedyś, pod kinem robili zdjęcia ludziom którzy poszli na film "Ksiądz", o takim jednym księdzu, który lubił w kakao.
Pobierali się jak jakiś ku klux klan, cholerna sekta zacofania i ciemnoty!
~~POL niezalogowany
3 kwietnia 2023r. o 6:52
~~Kasia napisał(a): Ja Was ludziska nie rozumiem. Po co te emocje? Sprawę po prostu trzeba zbadać i tyle. Szanuje JPII ale osobiście uważam że wiedział co się działo, jak każdy zresztą. Nie mogę tylko zrozumieć dlaczego zamiatali się wszystko pod dywan, zwyrodnialców od razu powinno wydawać się w ręce policji.Nie zmienia to jednak mojego zdania że był dobrym człowiekiem. Takie marsze nic nie pomogą. Trzeba wyciągnąć wnioski i nie dopuścić aby dzieciom działa się krzywda. Był już taki jeden dyrygent co wszyscy za nim murem stali a jak było naprawdę... To co prawda całkiem inna bajka ale nie o to mi chodzi.... Za nikogo bym nie dała ręki sobie uciąć. Jeśli ktoś zawinił to trzeba to przyznać, po prostu... I jestem przeciwna robienia ze zwykłych ludzi świętych... Docenić owszem ale wyswiecac, bez przesady....
Prawda,
~~Blond Przetacznik niezalogowany
3 kwietnia 2023r. o 6:53
To szkoda
~~Szafranowa Kokoryczka niezalogowany
3 kwietnia 2023r. o 6:54
~~Nadżółkły Chaber napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tadeusz napisał(a): TVN24 chciała i wykorzystała esbeckie fałszywe donosy na JP II POlitycznie do kampanii wyborczej by Poróżnić POlaków od Polaków,to jest ochydne co zrobiła esbecka stacja tvn.Obrzydliwe jest szkalowanie takiego wielkiego meża stanu dla celów POlitycznych.Żałosna esbecia POkaże wszystko by zdemoralizować młodzież swoimi esbeckimi fałszywkami.Resotowe dzieci działają w esbeckiej stacji TVN na rzecz NKWD z PO i KOmunistów z lewicy.Ale to dzięki Dudzie TVN istnieje i kupczy na Polskę i na naród polski.Ciekawe jaki miał interes żydek by nazwać Polske POlin.POlin to może jest w Izraelu p.prezydencie.Wam Żydom coś się PO krec **o w główkach.Tu jest i pozostanie POLSKA Zastosowana autokorekta

Materiały na papieża - fałszywki!!
Materiały na Wałęsę - udokumentowana najprawdziwsza prawda!!!

Pismo Wałęsy zbadali grafolodzy (niezależni) nie wiedzący do kogo należy próbka pisma.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy