~~Tadeusz napisał(a): TVN24 chciała i wykorzystała esbeckie fałszywe donosy na JP II POlitycznie do kampanii wyborczej by Poróżnić POlaków od Polaków,to jest ochydne co zrobiła esbecka stacja tvn.Obrzydliwe jest szkalowanie takiego wielkiego meża stanu dla celów POlitycznych.Żałosna esbecia POkaże wszystko by zdemoralizować młodzież swoimi esbeckimi fałszywkami.Resotowe dzieci działają w esbeckiej stacji TVN na rzecz NKWD z PO i KOmunistów z lewicy.Ale to dzięki Dudzie TVN istnieje i kupczy na Polskę i na naród polski.Ciekawe jaki miał interes żydek by nazwać Polske POlin.POlin to może jest w Izraelu p.prezydencie.Wam Żydom coś się PO krec **o w główkach.Tu jest i pozostanie POLSKA Zastosowana autokorekta
~~Brajanusz tylko chwała mi napisał(a): Byli tam kibice ?? Prawi i wierzący?? Z ustami pełnymi frazesów patriotycznych ? O obronie wartości? i tożsamości narodu ?? Nie bronią dobrego imienia papieża ? Jeżeli nie było to jedyny powód dla którego można ich lubieć. A Ci co byli wstyd skupcie się na ofiarach... Papieżowi już bez znaczenia... Ratujcie swoją wiarę ale nie tak oczysscie własne środowisko. 'bóg' jest gdzieś tam ale nie chodzi w sutannie. A już napewno nie krzywdzi dzieci ubrany w nią. Wypędźcie tych którzy niszcza w to co wierzycie.
~~Kasia napisał(a): Ja Was ludziska nie rozumiem. Po co te emocje? Sprawę po prostu trzeba zbadać i tyle. Szanuje JPII ale osobiście uważam że wiedział co się działo, jak każdy zresztą. Nie mogę tylko zrozumieć dlaczego zamiatali się wszystko pod dywan, zwyrodnialców od razu powinno wydawać się w ręce policji.Nie zmienia to jednak mojego zdania że był dobrym człowiekiem. Takie marsze nic nie pomogą. Trzeba wyciągnąć wnioski i nie dopuścić aby dzieciom działa się krzywda. Był już taki jeden dyrygent co wszyscy za nim murem stali a jak było naprawdę... To co prawda całkiem inna bajka ale nie o to mi chodzi.... Za nikogo bym nie dała ręki sobie uciąć. Jeśli ktoś zawinił to trzeba to przyznać, po prostu... I jestem przeciwna robienia ze zwykłych ludzi świętych... Docenić owszem ale wyswiecac, bez przesady....Prawda,
~~Nadżółkły Chaber napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tadeusz napisał(a): TVN24 chciała i wykorzystała esbeckie fałszywe donosy na JP II POlitycznie do kampanii wyborczej by Poróżnić POlaków od Polaków,to jest ochydne co zrobiła esbecka stacja tvn.Obrzydliwe jest szkalowanie takiego wielkiego meża stanu dla celów POlitycznych.Żałosna esbecia POkaże wszystko by zdemoralizować młodzież swoimi esbeckimi fałszywkami.Resotowe dzieci działają w esbeckiej stacji TVN na rzecz NKWD z PO i KOmunistów z lewicy.Ale to dzięki Dudzie TVN istnieje i kupczy na Polskę i na naród polski.Ciekawe jaki miał interes żydek by nazwać Polske POlin.POlin to może jest w Izraelu p.prezydencie.Wam Żydom coś się PO krec **o w główkach.Tu jest i pozostanie POLSKA Zastosowana autokorekta
Materiały na papieża - fałszywki!!
Materiały na Wałęsę - udokumentowana najprawdziwsza prawda!!!