~~Bandyci będą siedzieć napisał(a): Poseł PiS przewiduje przegrane wybory. "Wieś się odwróciła" https://wiadomosci.wp.pl/ardanowski-boi-sie-o-przegrane-wybory-wies-odwrocila-sie-od-pis-6884758877203360a
Czekamy na wyroki
~~Horus napisał(a):
co dalej z tobą Polsko skoro masz takich ''eł-geniuszy''? ;D
'Politycy Solidarnej Polski żądają, aby produkty spożywcze, w których zawarte są "dodatki robaczane" były czytelnie oznaczone. Chodzi o znajdujące się na opakowaniu ostrzeżenie: "Uwaga, produkt zawiera robaki".
– Zgadzamy się z hasłem "mój talerz i moja sprawa". Nie zaglądamy nikomu do talerza. Polacy mają prawo do tego, żeby każdy produkt spożywczy, w którym zawarte są tzw. dodatki robaczane, był jasno i czytelnie oznaczony – mówił poseł Kowalski.''
~~ZABLOKOWANY napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
co dalej z tobą Polsko skoro masz takich ''eł-geniuszy''? ;D
'Politycy Solidarnej Polski żądają, aby produkty spożywcze, w których zawarte są "dodatki robaczane" były czytelnie oznaczone. Chodzi o znajdujące się na opakowaniu ostrzeżenie: "Uwaga, produkt zawiera robaki".
– Zgadzamy się z hasłem "mój talerz i moja sprawa". Nie zaglądamy nikomu do talerza. Polacy mają prawo do tego, żeby każdy produkt spożywczy, w którym zawarte są tzw. dodatki robaczane, był jasno i czytelnie oznaczony – mówił poseł Kowalski.''
czajnika umyc nawet nie potrafisz a sie mądrujesz