Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co dalej z tobą Polsko?

~~Horus niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 9:31

co dalej z tobą Polsko skoro masz takich ''eł-geniuszy''? ;D

'Politycy Solidarnej Polski żądają, aby produkty spożywcze, w których zawarte są "dodatki robaczane" były czytelnie oznaczone. Chodzi o znajdujące się na opakowaniu ostrzeżenie: "Uwaga, produkt zawiera robaki".

– Zgadzamy się z hasłem "mój talerz i moja sprawa". Nie zaglądamy nikomu do talerza. Polacy mają prawo do tego, żeby każdy produkt spożywczy, w którym zawarte są tzw. dodatki robaczane, był jasno i czytelnie oznaczony – mówił poseł Kowalski.''
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bandyci będą siedzieć niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 9:34
Poseł PiS przewiduje przegrane wybory. "Wieś się odwróciła" https://wiadomosci.wp.pl/ardanowski-boi-sie-o-przegrane-wybory-wies-odwrocila-sie-od-pis-6884758877203360a

Czekamy na wyroki
~~dusigrosz niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 9:44
~~Bandyci będą siedzieć napisał(a): Poseł PiS przewiduje przegrane wybory. "Wieś się odwróciła" https://wiadomosci.wp.pl/ardanowski-boi-sie-o-przegrane-wybory-wies-odwrocila-sie-od-pis-6884758877203360a

Czekamy na wyroki

Wieś się odwróciła ?? Ha Ha
POwiedz wsi że za peło hodowla zwierząt będzie zakazana
ale tego nie POwiesz,bo wy prawdy nie uznajecie,dla was liczą się tylko kłamstwa i Polacy doskonale o tym wiedzą
11445
PanM
7 kwietnia 2023r. o 10:05
Nie tylko waluta € jest bolączką Polskich rządów. Za komuny był to brak sznurka do snopowiązałek a zima zaskakiwała drogowców od zawsze.
Niechęć do rozwiązania problemu z zagospodarowaniem opakowań po napojach i produktach zaczyna przypominać ten sławny sznurek. Lepiej paci za reklamy w TV programu " CZYSTA POLSKA " . To taki ekstra nowy ład.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Pan Młody niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 10:48
Ktoś chyba ma niechęć do rozwiązywania konkursu.
No to kto wygrał konkurs?
~~ZABLOKOWANY niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 17:36
~~Horus napisał(a):

'Politycy Solidarnej Polski żądają, aby produkty spożywcze, w których zawarte są "dodatki robaczane" były czytelnie oznaczone. Chodzi o znajdujące się na opakowaniu ostrzeżenie: "Uwaga, produkt zawiera robaki".

– Zgadzamy się z hasłem "mój talerz i moja sprawa". Nie zaglądamy nikomu do talerza. Polacy mają prawo do tego, żeby każdy produkt spożywczy, w którym zawarte są tzw. dodatki robaczane, był jasno i czytelnie oznaczony – mówił poseł Kowalski.''

czajnika umyc nawet nie potrafisz a sie mądrujesz
~~Horus niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 19:25
W mocy został utrzymany wyrok 5 lat pozbawienia wolności. Ponadto skazany ma zapłacić 140 stawek grzywny po 50 zł każda; otrzymał też 10-letni zakaz obejmowania stanowisk związanych z tworzeniem i stosowaniem prawa. Jest też orzeczony przepadek rzeczy znalezionych u prokuratora, a były to rzeczy, co do których ustalono, że pochodziły z przestępstwa, np. alkohole, które były mu wręczane w zamian za działanie, którego się on podejmował. Na poczet kary został zaliczony okres tymczasowego aresztu. Zbigniew N. przebywał w nim blisko dwa lata.

Sędzia Tomasz Kozioł powiedział Nowinom, że wyrok na Zbigniewa N. zostanie teraz skierowany do wykonania.

Przypomnijmy, że były prokurator okręgowy w Rzeszowie i doradca ministrów sprawiedliwości Zbigniew N. został oskarżony o popełnienie siedmiu przestępstw, w tym czterech o charakterze korupcyjnym.
Zdaniem śledczych, Zbigniew N. był jedną z ważniejszych postaci w tzw. aferze podkarpackiej, w której zaangażowanych było ok. 20 osób. W kręgu zainteresowań śledczych z Centralnego Biura Antykorupcyjnego był Jan B., „zielony baron” PSL na Podkarpaciu, Zbigniew R., wiceminister w poprzednim rządzie, ks. płk. Robert M., proboszcz parafii katedry polowej wojska polskiego i kilka innych prominentnych osób. Śledczy ustalili, że wszyscy oni, także Zbigniew N., były prokurator okręgowy w Rzeszowie, w mniejszym lub większym stopniu powiązani są z leżajskim przedsiębiorcą paliwowym Marianem D.''

a kim to jest to ''szemrane towarzycho'' którego teraz tylko inicjały się podaje?
a przecież wystarczy przypomnieć sobie aferę podkarpacką gdzie był jeszcze wymieniany pasjonat lotów byle nie za swoje niejaki Kuchciński...
~~Herbaciany Wiesiołek niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 19:27
~~ZABLOKOWANY napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):

czajnika umyc nawet nie potrafisz a sie mądrujesz

Czajnik to ma zryty ….
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy