~~Poziomkowa Aralia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niezalogowany Jurek napisał(a):
Pozostawię cię w otoczce twych własnych
idiotyzmów wypisywanych , a czas świąt wielkanocnych niech ci posłuży do refleksji …
Choć jestem w katolickiej rodzinie wychowany
nie wierzę w cuda które mocą by przywróciły ciebie
do rzeczywistości ……..
Wesołego Alleluja ……..D
Ty się o mnie nie martw , ja dam sobie radę . Masz chyba kogoś w rodzinie , kto by oczekiwał twojej opieki , prawda. ?
Otrzymał ją od ciebie ,jutro święta.
~~Dawny twój znajomy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poziomkowa Aralia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niezalogowany Jurek napisał(a):
Pozostawię cię w otoczce twych własnych
idiotyzmów wypisywanych , a czas świąt wielkanocnych niech ci posłuży do refleksji …
Choć jestem w katolickiej rodzinie wychowany
nie wierzę w cuda które mocą by przywróciły ciebie
do rzeczywistości ……..
Wesołego Alleluja ……..D
Ty się o mnie nie martw , ja dam sobie radę . Masz chyba kogoś w rodzinie , kto by oczekiwał twojej opieki , prawda. ?
Jakoś nie zauważyłem twojej kreatywności
życiowej , jesteś na tyle nieudolnym prostakiem
zwykłego własnego Nicka nie potrafisz zmontować ,
a o zyciu nie wspomnę ……;););)
Wesołego Alleluja i do przodu……D
~~Niezalogowany Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~
Jakoś nie zauważyłem twojej kreatywności
życiowej , jesteś na tyle nieudolnym prostakiem
zwykłego własnego Nicka nie potrafisz zmontować ,
a o zyciu nie wspomnę ……;););)
Wesołego Alleluja i do przodu……D
Bla, bla, bla, bla . . Jutro Wielkanoc , pomogłeś najbliższym w Bolesławcu ?
~~Horus napisał(a): a co dalej z Polską nadal nie wiem...
więc wracam do świątecznych zajęć ...;D
bo to wicie...
dzisiaj ''wielka sobota'' a jutro ''wielka niedziela'' ...;D
~~Brunatnozielona Brodia napisał(a): Nie rozumiem jak dalej można popierać tą pisowska bande złodziei. Podwyżki kredytów, prądu,brak węgla. Te bydlaki rżną nas na każdym kroku. Teraz już nagle węgiel 1500zl? Naprawdę??? Czy wy qurwa nie widzicie ze oni chcą nas dojechać? Mamy klepać biedę! Tak tak wiem za peło było to samo ale nie było aż takiej nędzy. Czekam na obelgi wyborców bo przecież pis najlepszy bo daje.