Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Odszedł Jacek Olesiński
~~Jack niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 12:32
Cudowny lekarz, wprowadzał na wizytach ciepłą, pełną życzliwości atmosferę. Nikt go nie zastąpi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pacjent niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 13:37
A ja wciąż nie mogę uwierzyć :'( tak po prostu nagle go nie ma... nie wiem czy tylko ja, czy każdy jego pacjent miał wrażenie, że przychodzi się do dobrego kolegi, który zawsze budował poczucie, że będzie dobrze... i wielu naprawdę pomógł przetrwać a nawet wyjść na prostą i zacząć żyć pełnią życia. Dla mnie to był najważniejszy lekarz w moim życiu z którym można było wdać się w rozmowę na dowolnym poziomie... i miał ten genialny dystans do życia i świata. Wiedział, że jesteśmy tylko pyłem a jego zadanie to pomóc nam żyć komfortowo na ile to możliwe. Jacku, dziękuję Ci za pomoc, za to że przywróciłeś mnie do życia.
~~Ceglasty Szczawik niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 14:26
Dzięki Panu Jackowi żyje. Kondolencje dla rodziny.
~~Bladoniebieska Perowskia niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 14:50
25 kwietnia pogrzeb o 12
~~Różowoczerwony Rokitnik niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 15:48
~~Pacjent napisał(a): A ja wciąż nie mogę uwierzyć :'( tak po prostu nagle go nie ma... nie wiem czy tylko ja, czy każdy jego pacjent miał wrażenie, że przychodzi się do dobrego kolegi, który zawsze budował poczucie, że będzie dobrze... i wielu naprawdę pomógł przetrwać a nawet wyjść na prostą i zacząć żyć pełnią życia. Dla mnie to był najważniejszy lekarz w moim życiu z którym można było wdać się w rozmowę na dowolnym poziomie... i miał ten genialny dystans do życia i świata. Wiedział, że jesteśmy tylko pyłem a jego zadanie to pomóc nam żyć komfortowo na ile to możliwe. Jacku, dziękuję Ci za pomoc, za to że przywróciłeś mnie do życia.

~~Jack napisał(a): Cudowny lekarz, wprowadzał na wizytach ciepłą, pełną życzliwości atmosferę. Nikt go nie zastąpi.

~~Marcin niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 16:09
Pan Jacek, choć umarł, to żyje i teraz najbardziej potrzebuje naszej modlitwy. To najlepszy sposób, w jaki możemy mu się teraz odwdzięczyć.
~~Brunatnorudy Dyptam niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 16:30
~~Bladoniebieska Perowskia napisał(a): 25 kwietnia pogrzeb o 12

W Bolesławcu?
~~Georgio niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 19:03
Jacek był wspaniałym człowiekiem zawdzięczam mu bardzo dużo spoczywaj w pokoju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy