Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Odszedł Jacek Olesiński
1203
Przylga
22 kwietnia 2023r. o 6:58
A po śmierci, zmartwychwstanie! Do zobaczenia w Królestwie Bożym Panie dr Jacku! Amen.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Beti niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 6:58
Wspaniały lekarz nie da się opisać czuje wielką stratę doktor z powołania 15 LAT mi pomagał leczył
~~Patrick niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 11:31
Panie doktorze, dziekuje za wszystko, terapie ale i rozmowy w gabinecie, których nie zapomnę. Tam nie ma chorób, cierpienia i płaczu. Niech będzie tam Pan szczęśliwy i dalej podróżuje, ale już w innym wymiarze.
~~anonim niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 16:43
nikt wiecznie nie brdzie zył czy to lekarz cz ksiadz bogaty czy biedny....-a jeszcze ludzie sobie skacza do gardel,zawisc i zazdrosc podkladanie sinstwbedziecie sie tego tłumaczyc
~~Pietka niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 21:02
Oles to co sie wydazylo wstrzasnelo mna.O Jezu.RIP
~~ niezalogowany
23 kwietnia 2023r. o 19:54
:'( odkręcie to proszę...
~~Grzegorz niezalogowany
24 kwietnia 2023r. o 18:14
Jestem w głębokim szoku, dziś o 16.15 miała się odbyć wizyta u Pana Jacka. Informacja dotarła do mnie dosłownie 5 minut przed wizytą. Wspaniały specjalista, który przez kilka ostatnich lat pomagał mojemu ojcu, z sukcesami, wyjść z głębokiej nerwicy natręctw... Byliśmy na ostatniej prostej. Być może byłaby to jedna z ostatnich wizyt. Niestety ta poprzednia okazała się być ostatnią. Szczerze pomimo tego, iż byłem tylko osobą towarzyszącą, czuję się jakby odszedł ktoś z mojego bliskiego otoczenia... Zawsze uśmiechnięty i pogodny. Takiego go zapamiętam. Straszna strata. Wyrazy szczerego współczucia dla rodziny. Panie Jacku dziękuję.
~~Złotawordzawy Bluszcz niezalogowany
24 kwietnia 2023r. o 21:44
Życie to echo, co wysyłasz - wraca,co siejesz - zbierasz,co dajesz - dostajesz,to co widzisz w innych,istnieje w Tobie..
ze wszystkiego przyjdzie się nam tłumaczyć
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza