PIS-PO-PRL napisał(a): Ten temat nie jest przypadkowy.
Tak coś czuje.
A nagłówek to już jawna prowokacja.
:D
;)
Mam podobne skojarzenia . Jakiś "Janusz" najwyraźniej mocno się naraził .
A nagłówek z pewnością nie jest wyrazem tęsknoty za nim.
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany 21 kwietnia 2023r. o 14:26
Czy to nie dziwny zbieg okoliczności, że wszystkim nam się skojarzyła pewna osoba?
Pamiętam jak przed laty opublikowano listę tajnych współpracowników SB. Sprawdziłem sobie na niej pewne nazwisko. Okazało się, że większość znajomych też jako pierwszego, sprawdziło tego samego pana. I okazało się, że był na liście :-)
jakoś mnie te komentarze nie dziwią...;D
a bo to raz pisano tu że nieprzypadkowo chodzę na spacery nad Boberek -właśnie wróciliśmy- a tam grasuje jakiś golas...;D
grubasie ...nieprzypadkowo to ty tu rzucałes oszczerstwami nie tylko na tą jedna kobietę ...
tak że poluzuj gumę w tym rozciągnietym bebzunem dresie...:D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.