~~Tymoteusz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kanarkowy Kuflik napisał(a): Czy chodzi o budowlańca który pier/doli swoja robotę a zna się na wszystkim innym ? O tego co jest najmądrzejszy w sprawach duchowości, tolerancji, polityce, pedofilii a remont na wólce go przerósł ? I jeszcze siary z czajnikiem narobił ?
Ta pedofilia to też zdrada żony. Janusze robią to chyba po swojemu. Najpierw ślub kościelny a po latach kobita ma dość takiego śmierda w chacie i mu nie daje. On nie ma szans na kobiete i staje się pedofilem.
~~Horus napisał(a): ... jeśli według tego co tu insynuujesz masz jakieś podejrzenia , jako prawy obywatel masz nie tylko prawo ale obowiązek zgłosić to odpowiednim organom...
już tu kiedyś ci o tym pisałem że nie robiąc tego narażasz się na odpowiedzialność karną ....;D
nie duś tego w sobie...zgłoś to ...;D
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Do organów zgłasza się popełnienie czynów zabronionych, a nie predyspozycję do ich popełniania. Ja ci zwykle tylko przypominam, ze twoja fascynacja tematem pedofilii jest chora i dla własnego dobra powinieneś to zbadać, nim będzie za późno. A czy jest jeszcze czas, czy może jest już za późno, sam wiesz najlepiej.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Do organów zgłasza się popełnienie czynów zabronionych, a nie predyspozycję do ich popełniania. Ja ci zwykle tylko przypominam, ze twoja fascynacja tematem pedofilii jest chora i dla własnego dobra powinieneś to zbadać, nim będzie za późno. A czy jest jeszcze czas, czy może jest już za późno, sam wiesz najlepiej.
Motorem napędowym Jasia jest pedofilia . Wszędzie gdzie pojawia się temat dzieci jest ten typek. Jedynym rozwiązaniem problemów zgłaszanych przez tego gamonia jest przejście na Koran. Tam wiara dopuszcza seks z nieletnimi którzy skończyli 12 lat.