Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowa zarządzająca służbą zdrowia w Nowogrodźcu
~~lukrecja niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 18:02
https://www.zgorzelec.info/news/23467 Dziwne rzeczy zaczynają się już na początku powołania nowej dyrektor. Jest jakieś pismo urzędowe o powołaniu czy to tylko plotka? Wystąpienie na radzie gminy, chociaż to nie była konferencja prasowa, człowieka podającego się za reportera redakcji . Później okazuje się , że to wspólnik i mąż dyrektor. Na stronach veto widać firmę dyrektor na ranczo jednej z radnych ( może to zbieg okoliczności, czyn nie zabroniony ale temat to różnych insynuacji). Teraz dochodzi Gerarad i jego firma karetkowa. Faktycznie z tego co przedstawia burmistrz, poprzednia dyrektor gdzieś się pogubiła ale czy nie można załatwić tego w normalny sposób tylko robić przedstawienie. Można było przedstawić kandydatkę na RG, zapytać o kompetencje, doświadczenie, program naprawczy. Radni i mieszkańcy mieliby czas na podjęcie decyzji. A tak kompromitacja już na starcie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarozielony Kuflik niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 18:19
Gierałt chyba tylko prowadził tam jakieś szkolenia bez uprawnień w momencie gdy powinien być w zakładzie karnym, chyba że coś przeoczyłem
~~kolega Patryka niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 19:09
~~Szarozielony Kuflik napisał(a): Gierałt chyba tylko prowadził tam jakieś szkolenia bez uprawnień w momencie gdy powinien być w zakładzie karnym, chyba że coś przeoczyłem

Przed chwilą ve-to wyjaśniło również ten wątek
~~Szarozielony Kuflik niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 19:22
No faktycznie czytałem i widzę,że coś tu brzydko pachnie. Tylko po jaką cholerę ten "redaktor" się wypowiadał na sesji rady? Jak ja przyjdé to teź mi przewodnicząca pozwoli? w końcu napisałem 2 komentarze co czyni mnie publicysta internetowym .
~~Czerwonopomarańczowy Fiołek niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 21:22
Bo jak każdy ma do tego prawo po uzyskaniu zgody Przewodniczącego, wcześniej Przewodniczącego.
Głos nieraz zabierała Kandydatka, to ktoś inny już tego prawa ma nie mieć? Troska o prawożądność ale tylko po naszemu....
~~Brązowawożółty Koleus niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 21:29
~~Czerwonopomarańczowy Fiołek napisał(a): Bo jak każdy ma do tego prawo po uzyskaniu zgody Przewodniczącego, wcześniej Przewodniczącego.
Głos nieraz zabierała Kandydatka, to ktoś inny już tego prawa ma nie mieć? Troska o prawożądność ale tylko po naszemu....

Z tego co się orientuję to trzeba chyba mieć kilka podpisów mieszkańców gminy, nie wiem dokładnie ile żeby się wypowiedzieć na sesji .A pan z Lubania wchodzi sobie na sesję i leci z tematem jakby dostał od kogoś gotowy scenariusz

PRAWORZĄDNOŚĆ no chyba, że w Nowogrodźcu tam to widać jest taka przez Ż
~~Czerwonopomarańczowy Fiołek niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 21:34
To znaczy że się nieorientujesz... do szkoły.
~~Brązowawożółty Koleus niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 21:42
Do szkoły powiadasz? NIE ORIENTUJESZ się co człowiek z Lubania tam robił? Spytaj go jak się spotkacie następnym razem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza