Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowa zarządzająca służbą zdrowia w Nowogrodźcu
~~Czerwonopomarańczowy Fiołek niezalogowany
23 kwietnia 2023r. o 9:44
Czyli można tylko źle pisać to jest ok, a jak nie to wypad. To są te nowe standardy? To ja już wolę stare bo widać rozwój Gminy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnopomarańczowy Niecierpek niezalogowany
23 kwietnia 2023r. o 10:25
~~Czerwonopomarańczowy Fiołek napisał(a): Czyli można tylko źle pisać to jest ok, a jak nie to wypad. To są te nowe standardy? To ja już wolę stare bo widać rozwój Gminy.

Daj spokój. Obudziłeś się rano we wsi na G. Komputer jak zwykle ogólnodostępny. Każdy może wejść i wyjść. A ty nawalasz w klawiaturę i masz złudną nadzieję, że ludzie łykną twoje wypociny. Już się nie damy nabrać.
~~OK pisz dalej niezalogowany
23 kwietnia 2023r. o 10:37
Oczywiście, że Twoje standardy są bliskie ideału. Opiszę jeszcze tylko jeden "czysty fakt" i zmykam.

Przychodzi sobie na sesję Rady Miejskiej w Nowogrodźcu pewien człowiek jak się póżniej okazało związany z przyszłą p.o. dyrektora SP ZOZ i posiada jakąś tam wiedzę o odwołanej dyrektorce (podobno taką, którą nie dysponowali radni i pracownicy SP ZOZ). Nie przypominam sobie takiej sytuacji żeby jakiś redaktor wypowiadał się kiedyś na sesji a kilka oglądałem nawet na żywo i nie wiem doprawdy czemu to miało służyć? Mogę się jedynie domyślać...
Napisz czy to jest "złe pisanie" i przy okazji kto wymyślił tę szopkę na sesji to się wszyscy pośmiejemy. Od siebie dodam tylko, że cała ta sytuacja uwłacza inteligencji mieszkańców gminy i wszystkie próby sprostowania tego są nic nie warte

Życzę wszystkim miłej niedzieli

~~Brunatnoruda Karagana niezalogowany
23 kwietnia 2023r. o 10:59
~~Ciemnopomarańczowy Niecierpek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Fiołek napisał(a): Czyli można tylko źle pisać to jest ok, a jak nie to wypad. To są te nowe standardy? To ja już wolę stare bo widać rozwój Gminy.

Daj spokój. Obudziłeś się rano we wsi na G. Komputer jak zwykle ogólnodostępny. Każdy może wejść i wyjść. A ty nawalasz w klawiaturę i masz złudną nadzieję, że ludzie łykną twoje wypociny. Już się nie damy nabrać.

Tutaj wychodzi 50/50 albo Pan ze wsi na G albo Pan z Miasta na L
~~Biskupia Miechunka niezalogowany
24 kwietnia 2023r. o 18:03
Redaktorzu, Leszku na ve-to Cie wyjsnił przed chwilą, Ciebie i mocodawce. Aż sie popłakałem :)
~~Szarobury Szczypiorek niezalogowany
24 kwietnia 2023r. o 18:09
Na FB to wyjaśnienie czy gdzie bo ciekaw jestem?
~~Krwistoczerwona Lnica niezalogowany
24 kwietnia 2023r. o 18:30
Mówili że na Facebooku Veto
~~Sinokoperkowy Zapyzialec niezalogowany
24 kwietnia 2023r. o 19:29
Oglądałem i stwierdzam, że to żenada. To wyglądało jakby uczeń zdawał maturę , do której się nie przygotował, ale w komisji siedzi jego wujek i wszystko załatwi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.