PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Jaśminowiec napisał(a): Wy się módlcie by nie wrócił paligłup ze swoją palikociarską bandą bo wtedy ten kraj nadawałby się tylko do zaorania pod brukiew.
Z całą pewnością nie byłby to szczęśliwy los dla tych rozmodlonych. Kościoły bez publicznych dotacji oddzielone od wpływu na politykę Polski. Większa demokratyzacja życia , więcej praw obywatelskich i gospodarczych. Tak jak w każdym przypisku pod moimi postami.
Przy okazji chciałbym się pochwalić czymś co być może niebawem zostanie wprowadzone do Polskiego systemu emerytalnego jako jedyny warunek dający młodemu pokoleniu środki na przeżycie w wieku emerytalnym.
Oto on
W sierpniu 2013 roku zaprezentowałem Januszowi Palikotowi pomysł o likwidacji ZUS i zastąpieniu go " EMERYTURAMI OBYWATELSKIMI ". Jednakowymi dla wszystkich którzy zamieszkiwali w Polsce określoną liczbę lat.
Januszowi Palikotowi pomysł przypadł do gustu i w październiku tego samego roku na kongresie przekształceniowym " Ruch Palikota " na Twój Ruch " zaprezentował go na forum programowym partii.
~~Cynamonowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał:
Po czym palikociarnia padła na mordę a dzisiaj Palikot ma zarzuty prokuratorskie a ty jak byłeś tak jesteś nikim.
Jakie zarzuty ? Doinformuj się. Może kazał ci jeść robaki ? Poza tym na mordę upadli tacy jak ty. Ja nie muszę się ani kryć pod tyldą ani wstydzić niczego co robiłem.
Ludzie sami wybierają sobie władzę i sami ponoszą konsekwencje wyboru.
~~Geogario napisał(a): Ciekawostkę wyłowiłem 23.03.2012 rok
Kto rządził ….???
Paliwo kosztowało w tym dniu w Warszawie
6,77 złotych za litr , ile zarabialiście netto ??
a dzisiaj paliwo po 6,59 złotych …
ten Tusk może sobie założyć kółko różańcowe
może tam będzie przywódca uciśnionych …
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał:
Po czym palikociarnia padła na mordę a dzisiaj Palikot ma zarzuty prokuratorskie a ty jak byłeś tak jesteś nikim.
Jakie zarzuty ? Doinformuj się. Może kazał ci jeść robaki ? Poza tym na mordę upadli tacy jak ty. Ja nie muszę się ani kryć pod tyldą ani wstydzić niczego co robiłem.
Ludzie sami wybierają sobie władzę i sami ponoszą konsekwencje wyboru.
Jesteś pewien że niczego palikociarzu? A chociażby jednego udowodnionego oszczerstwa. A jeszcze jedno wisi nad tobą jak katowski topór i wydaje się że tego najbardziej się obawiasz bo strach ci nie pozwala się do tego przyznać. I nie wciskaj tu kitu że nie tyldujesz.
~~Brązowy Dyptam napisał(a):Ktoś napisał: ~~wystarczy nie kraść napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~boloooo napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Geogario napisał(a): Ciekawostkę wyłowiłem 23.03.2012 rok
Kto rządził ….???
Paliwo kosztowało w tym dniu w Warszawie
6,77 złotych za litr , ile zarabialiście netto ??
a dzisiaj paliwo po 6,59 złotych …
ten Tusk może sobie założyć kółko różańcowe
może tam będzie przywódca uciśnionych …
.......Ale kamienice w Warszawie były wtedy tanie :D
W Bolesławcu fiucie też ja kupiłem mieszkanie za 51000 tys w stanie deweloperskim dzisiaj jest warte 350000,łyso ci ...ze .Zastosowana autokorekta
W szpitalu psychiatrycznym sprzedawali ? :D
Domek 1/2 około 100 metrów dwa lata temu 320 tysi a dzisiaj 629 . Prawie jeszcze raz tyle.
" Wystarczy nie kraść" ma racje.Zobacz ogłoszenia
~~Krwawy zawilec napisał(a):
Jesteś pewien że niczego palikociarzu? A chociażby jednego udowodnionego oszczerstwa. A jeszcze jedno wisi nad tobą jak katowski topór i wydaje się że tego najbardziej się obawiasz bo strach ci nie pozwala się do tego przyznać. I nie wciskaj tu kitu że nie tyldujesz.