~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a): Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Polecam wszystkim okolicznym mieszkańcom pójść na spacer własnie do lasu i zobaczyć jak Ci specjaliści wycinają Nasze wspólne dobro! Ostatnio jak poszedlem z psem na spacer z Gromadki w kierunku Osłej.. To wbiłem się w szok ile lasu jest wycięte! Przy drodze głównej drzewa są ale gdy wejdziemy głębiej w las ukazują się ogromne zręby! Bandyci powycinali w jedną wiosne lasy które rosły 100lat. Szkody które wyrządzają ludzie na quadach czy crossach to 0,00001% tego co wyczyniają bandyci którzy wycinają na potęge lasy..
Gospodarka drzewna, widać że nie ogarniasz, a próbujesz się silić na jakiś marny komentarz.
Tylko,że to jest rabunkowa gospodarka.Popierasz zakaz wstępu do lasu dla gojów? Jechałem sobie niedawno śródleśną,jak zawsze od dziesiątek lat,żadnego znaku informującego o zakazie,a tu mi wyskakuje młody pracownik lasów państwowych i się mądruje. Rozumiem,gdyby miało chodzić o złodziei drewna,ale łapanki na uczciwych obywateli są nie na miejscu.