~~Mieszkaniec napisał(a): Polecam wszystkim okolicznym mieszkańcom pójść na spacer własnie do lasu i zobaczyć jak Ci specjaliści wycinają Nasze wspólne dobro! Ostatnio jak poszedlem z psem na spacer z Gromadki w kierunku Osłej.. To wbiłem się w szok ile lasu jest wycięte! Przy drodze głównej drzewa są ale gdy wejdziemy głębiej w las ukazują się ogromne zręby! Bandyci powycinali w jedną wiosne lasy które rosły 100lat. Szkody które wyrządzają ludzie na quadach czy crossach to 0,00001% tego co wyczyniają bandyci którzy wycinają na potęge lasy..
~~Leciwy wrzos napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Polecam wszystkim okolicznym mieszkańcom pójść na spacer własnie do lasu i zobaczyć jak Ci specjaliści wycinają Nasze wspólne dobro! Ostatnio jak poszedlem z psem na spacer z Gromadki w kierunku Osłej.. To wbiłem się w szok ile lasu jest wycięte! Przy drodze głównej drzewa są ale gdy wejdziemy głębiej w las ukazują się ogromne zręby! Bandyci powycinali w jedną wiosne lasy które rosły 100lat. Szkody które wyrządzają ludzie na quadach czy crossach to 0,00001% tego co wyczyniają bandyci którzy wycinają na potęge lasy..
te stuletnie to pewnie ty sadziłeś,a może i siałeś,bo na gosPOdarce leśnej to się nie znasz, bardziej mi wyglądasz na pseudo ekologa
~~Mieszkaniec napisał(a): Polecam wszystkim okolicznym mieszkańcom pójść na spacer własnie do lasu i zobaczyć jak Ci specjaliści wycinają Nasze wspólne dobro! Ostatnio jak poszedlem z psem na spacer z Gromadki w kierunku Osłej.. To wbiłem się w szok ile lasu jest wycięte! Przy drodze głównej drzewa są ale gdy wejdziemy głębiej w las ukazują się ogromne zręby! Bandyci powycinali w jedną wiosne lasy które rosły 100lat. Szkody które wyrządzają ludzie na quadach czy crossach to 0,00001% tego co wyczyniają bandyci którzy wycinają na potęge lasy..
~~Ramaj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Polecam wszystkim okolicznym mieszkańcom pójść na spacer własnie do lasu i zobaczyć jak Ci specjaliści wycinają Nasze wspólne dobro! Ostatnio jak poszedlem z psem na spacer z Gromadki w kierunku Osłej.. To wbiłem się w szok ile lasu jest wycięte! Przy drodze głównej drzewa są ale gdy wejdziemy głębiej w las ukazują się ogromne zręby! Bandyci powycinali w jedną wiosne lasy które rosły 100lat. Szkody które wyrządzają ludzie na quadach czy crossach to 0,00001% tego co wyczyniają bandyci którzy wycinają na potęge lasy..
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Polecam wszystkim okolicznym mieszkańcom pójść na spacer własnie do lasu i zobaczyć jak Ci specjaliści wycinają Nasze wspólne dobro! Ostatnio jak poszedlem z psem na spacer z Gromadki w kierunku Osłej.. To wbiłem się w szok ile lasu jest wycięte! Przy drodze głównej drzewa są ale gdy wejdziemy głębiej w las ukazują się ogromne zręby! Bandyci powycinali w jedną wiosne lasy które rosły 100lat. Szkody które wyrządzają ludzie na quadach czy crossach to 0,00001% tego co wyczyniają bandyci którzy wycinają na potęge lasy..
100/100
Kiedyś gdy ruscy mieli bazy po naszych lasach oburzaliśmy się że je niszczą.Zniszczenia przez nich powodowane to było nic w porównaniu do dzisiejszej "gospodarki leśnej".Pewnie nawet niemcy za okupacji nie prowadzili takiego rabunku.
Tną suki...syny lasy w całej Polsce jak okiem sięgnąć- kiedyś to były w lasach przecinki ,teraz to w przecinkach skrawki lasów.
Ale za to Czaskowski i jemu podobni będą ratować planetę rabatami, trawnikami i kwietnikami w Warszawie. No i ograniczą ilość trzody chlewnej i krów bo wytwarzają dwutlenek węgla.... Ale w zamian pozwolą na dokarmianie w szklarniach dwutlenkiem węgla bo to takie eko......hehe.... Unia to stan umysłu....