Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kazimierz Marczewski LIVE dziś w samo południe - 19 urodziny Bolec.Info
~~mam pytanie niezalogowany
16 maja 2023r. o 7:39
Czy mogłoby Pan pisać artykuły poprawną polszczyzną? Przecież ortografia i gramatyka nie jest trudna.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~dlaczego niezalogowany
16 maja 2023r. o 7:40
Dlaczego wymyśla Pan tak grafomańskie tytuły artykułów? To nie przystoi ani mężczyźnie w Pana wieku ani tym bardzie portalowi numer jeden w powiecie.
~~Bolecnauta niezalogowany
16 maja 2023r. o 7:43
Jakie Pan ma wykształcenie, dlaczego zajmuje się Pan dziennikarstwem. Po co to Panu, ma Pan już swoje lata?
~~wsa niezalogowany
16 maja 2023r. o 7:48
wywiady ustawione pytania, niby od czytelników a potem i tak nie są zadawane .... słabe to
~~Czytelnik niezalogowany
16 maja 2023r. o 7:50
Panie Kazimierzu, jak Pan tłumaczy fakt, że reklamodawcy chętniej wybierają ... niż bolec info. Bo gołym okiem widać, że tam jest ich więcej, a ceny reklam mają wyższe.

Zastosowana autokorekta

~~Falkonetti niezalogowany
16 maja 2023r. o 7:53
nie wiem po co te zachęty do zadawania pytań bo to kolejny temata ''autorski'' ale nie zauważyłem jeszcze ani jednej odpowiedzi...
jest to klasyczny wręcz przykład tego jak ''olewatorsko'' można traktować pytających czyli mówiąc obrazowo pokazywać im ''fakulca'' ;D
~~Brunatnożółty Winobluszcz niezalogowany
16 maja 2023r. o 8:14
~~Falkonetti napisał(a): nie wiem po co te zachęty do zadawania pytań bo to kolejny temata ''autorski'' ale nie zauważyłem jeszcze ani jednej odpowiedzi...
jest to klasyczny wręcz przykład tego jak ''olewatorsko'' można traktować pytających czyli mówiąc obrazowo pokazywać im ''fakulca'' ;D

Kazek z uwagi na zajmowane pszez Ciebie w pszeszlosci kieronicze stanowisko w Kaolinie powinienes sam dobrze wiedziec ze ten grad pytan pod twoim adresem kulturalnie wymaga odp;
~~Kazimierz Marczewski niezalogowany
16 maja 2023r. o 8:17
Postaram się odpowiedzieć na każde pytanie. Zapraszam do dyskusji i nowych pytań
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.