Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kazimierz Marczewski LIVE dziś w samo południe - 19 urodziny Bolec.Info
~~Falkonetti niezalogowany
16 maja 2023r. o 16:12
dżizes!!!!!...''częściowo dziennikarzem śledczym''??????
a możecie podać jakieś przykłady osiągnięć na tym polu?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~powód Kaźmiesz niezalogowany
16 maja 2023r. o 17:00
~~Sąsiadka Ewa napisał(a): ~~Bolecnauta niezalogowany
8 godz. 38 min. temu
Jak Panu się współpracuje z kolegami w redakcji? Trudni ludzie?

~~Bolecnauta niezalogowany
8 godz. 38 min. temu
Jak Panu się współpracuje z kolegami w redakcji? Trudni ludzie?

A idi wy na xuj z takimi pytaniami.
16 maja 2023r. o 17:47
to jakiś uparciuszek ...
myślę że to sonda z konkurencji....;D
~~Osiagniecie niezalogowany
16 maja 2023r. o 18:39
~~Falkonetti napisał(a): dżizes!!!!!...''częściowo dziennikarzem śledczym''??????
przecież jest wice mistrz Polski
22726
Marcin Marczewski
16 maja 2023r. o 18:57
~~Falkonetti napisał(a): dżizes!!!!!...''częściowo dziennikarzem śledczym''??????

Oczywiście - zajrzyj do archiwum informacji Portalu Bolec.Info - znajdziesz tam wiele przykładów.
Nie musisz odpisywać. :-)
~~powód Kaźmiesz niezalogowany
16 maja 2023r. o 19:25
I co zdradzieckie mordy , piszecie tu że redakcja nie odpowiada . A ten news z przed 20 min. to co ,to wuj ? Bernard też wczoraj raz odpowiedział .
Więc przestańcie pitolić , tylko pomagajcie w redagowaniu portalu .Janusz , to do ciebie.
16 maja 2023r. o 19:31
Panie Marcinie...
luzik...po prostu rozbawiło mnie to określenie...
bo kiedy czytam że jakiś tam dziennikarz latami śledzi dany temat ,drąży go ,szuka kolejnych źródeł to wtedy rozumiem pojęcie ''dziennikarza śledczego''
a tu od lat stoi w centrum miasteczka plac będący wręcz koszmarem wizerunkowym , plac który w dziwnych okolicznościach został zakupiony ,później odsprzedany i nadal tak naprawdę nikt nic nie wie to gdzie jest wtedy jakikolwiek ''dziennikarz śledczy'' ?
kiedy z przycmentarnego placu robi się wysypisko śmieci a później sprawa zostaje wyciszona to gdzie s ''śledczy''?
kiedy praktycznie w centrum miasta na terenie dawnej Concordii składuje się cholera wie jakie odpady to ...jw.

podanie czegoś do publicznej wiadomości to nie jest ''dziennikarstwo śledcze''

stąd tylko moje rozbawienie tym określeniem...
podkreślam raz jeszcze że to nie żaden atak...
szybciej zaatakuję Pańskiego ''moderatora'' niż Pana Kazimierza...dlaczego?
bo Pański ojciec przynajmniej kiedyś poświęcił mi trochę czasu i mnie wysłuchał...natomiast Łętowski próbował mnie atakować i obrażać...
22726
Marcin Marczewski
16 maja 2023r. o 19:59
~~Falkonetti napisał(a): Panie Marcinie...
luzik...po prostu rozbawiło mnie to określenie...
bo kiedy czytam że jakiś tam dziennikarz latami śledzi dany temat ,drąży go ,szuka kolejnych źródeł to wtedy rozumiem pojęcie ''dziennikarza śledczego''

Może Cię bawić określenie to i czy tamto - nic na to nie poradzę.
Fakt jest tak, że to dzięki red. Kazimierzowi Marczewskiemu wiele lokalnych spraw w ogóle zostało ujawnionych. Przykładów chcesz? Proszę bardzo - m.in. kwestia mobbingu w MZGM i byłego już radnego Dariusza Filistyńskiego.
Trudna sprawa, wymagająca weryfikacji, dotarcia do dokumentów, rozmów z ludźmi, wreszcie konsekwencji i śledzenia tematu i opisywania mimo licznych pism od prawników grożących sprawami w sądzie.

Pozdr,
Marcin
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.