Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Protest 4 czerwca w Warszawie

~~Falkonetti niezalogowany
5 czerwca 2023r. o 13:35
po co mi to utrudniasz ?...jesteś tu ,sam o tym wspomniałeś to dawaj ...
bo okazuje się że wymiękasz jak miękiszon...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rysiek niezalogowany
5 czerwca 2023r. o 13:41
Miękiszon:) na to czekałem:) w sensie na to słowo, bo mi wyleciało:) to mi przypomniałeś:) dzięki:)
Bo właśnie to słowo to mi się z tobą kojarzy:)
Bo albo jesteś kulturalny jak ci ze stanu wojennego albo miękiszon:) wybór należy do ciebie:)
14240
M21W2
5 czerwca 2023r. o 15:21
~~Falkonetti napisał(a): propaganda ''szkiełka'' to pikuś przy propagandzie piSSlamskiej ''szczujni'' ;D
nawet teraz chcieli w sprawie marszu zmanipulować ludzi ...wyszło na to że udało im się tylko w przypadku popierających ich przytępych przygłupów...;D

Tu mamy wpis bolesławieckiego " Tuska " , pogarda i obelgi Tuska oraz jego wyznawców to " chleb " codzienny .
Aby mieć wyrobione zdanie z trudem bo z trudem obejrzałem całą transmisję , same "aniołki " Tuska .
Ciekawy wywiad przez dziennikarkę TVN z uczestnikiem , na pytanie dlaczego przyjechał na marsz , odpowiedział - jestem tu aby zaprotestować przeciwko odebraniu mi TVN , oglądam was od 6,00 rano do 23 wieczorem , - śmiech dziennikarki .
5 czerwca 2023r. o 15:24
cienki boluś z ciebie...
coś tam rzucasz w przestrzeń o '' żołnierskich słowach'' i zaraz od tego ciekasz...
cienias i tyle ...cienias i miękiszon...;D
~~Różowy Lędźwian niezalogowany
5 czerwca 2023r. o 15:29
~~Falkonetti napisał(a): a jakie to są ''żołnierskie słowa''?
możesz jakiś przykład bo to widzisz ja w wojsku nie byłem...;D

Tatuś musztry nie prowadził? Przypomnij
sobie słowa wypowiadane przez oficera Ludowego Wojska Polskiego po powrocie do domu z wywiadówki :D
5 czerwca 2023r. o 15:42
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Falkonetti napisał(a): propaganda ''szkiełka'' to pikuś przy propagandzie piSSlamskiej ''szczujni'' ;D
nawet teraz chcieli w sprawie marszu zmanipulować ludzi ...wyszło na to że udało im się tylko w przypadku popierających ich przytępych przygłupów...;D

Tu mamy wpis bolesławieckiego " Tuska " , pogarda i obelgi Tuska oraz jego wyznawców to " chleb " codzienny .
Aby mieć wyrobione zdanie z trudem bo z trudem obejrzałem całą transmisję , same "aniołki " Tuska .
Ciekawy wywiad przez dziennikarkę TVN z uczestnikiem , na pytanie dlaczego przyjechał na marsz , odpowiedział - jestem tu aby zaprotestować przeciwko odebraniu mi TVN , oglądam was od 6,00 rano do 23 wieczorem , - śmiech dziennikarki .

jak mi kurna przykro...;D
ileż to musiałeś znieść ...;D

a tu widzisz jaka niespodzianka?...nie było burd ,rzucania koszami na śmieci ,zdemolowanych wiat przystankowych i sklepowych witryn...
nie było rzucania w tłum i policjantów kostkami brukowymi ,petard i rac...
i nie spalono nikomu mieszkania...
prawda że czujesz się zaskoczony? ;D

a na dodatek nawet Policja odcięła się od tej marnej ,prostackiej próby piSSlamskiej prowokacji z brutalnym policjantem...;D
jak mi kurna przykro...HAJHAHAHAHA
5 czerwca 2023r. o 15:44
~~Różowy Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Falkonetti napisał(a): a jakie to są ''żołnierskie słowa''?
możesz jakiś przykład bo to widzisz ja w wojsku nie byłem...;D

Tatuś musztry nie prowadził? Przypomnij
sobie słowa wypowiadane przez oficera Ludowego Wojska Polskiego po powrocie do domu z wywiadówki :D

o takie sprawy czytaj syna pułkownika co to ''nie miał wyboru'' i dosłużył się partyjnych ,komuszych awansów...;D
~~Różowy Lędźwian niezalogowany
5 czerwca 2023r. o 15:47
Budowlaniec zna się na wszystkim a w swoim fachu partoli :D
Jak tatuś " nie nauka a chęć szczera zrobi z ciebie oficera" :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.