Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prezydent Duda podpisał ustawę "Lex Tusk"
~~Jurko61 niezalogowany
30 maja 2023r. o 9:50
~~Kawowy Berberys napisał(a): Pis iory sami podzielili Polaków na nieskazitelnie czystych i prawych - jakimi oni są i pozostałych obywateli, którym przyznali status osób podejrzanych.
Na tym polega polityka PiS - u.

Nie wierzę Jarek umoczony w przekrętach
z Rosją , po ustawie się opamiętał , a zły
prezydent podpisał szybko by mu z sideł nie uciekł ;);)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladożółty Floks niezalogowany
30 maja 2023r. o 11:11
~~Morska Wierzba napisał(a): ~~Bladożółty Floks napisał(a): kiedyś aktorka Szczepkowska ogłosiła w tiwi koniec komunizmu...wczoraj inny aktor ogłosił początek kolejnej odsłony postępującej dyktatury ...
zauważyli to już Niemcy pisząc o tym w swoich gazetach ,zauważyli to już w Rosji i jakby tego było mało ,zauważyli to już ''yankee''
każdy z tych narodów ma w tym pewne doświadczenia ...nazizm ,stalinizm jako najbardziej znane ...
a to co wczoraj zrobił ''budyń'' to to nic innego jak polska odmiana maccartyzmu w najgorszym wydaniu...
jedyne co może cieszyć i co może budzić pewne nadzieje to to , by wszyscy ci łącznie z tymi na samej górze skończyli tak jak ci których wcześniej wymieniłem...'

udanego dnia bo zapowiada się ciepły i słoneczny...
a tego nie są w stanie nam odebrać ani ograniczyć...

Janusz przed chwilą jak określiłeś w tiwi
zadał dziennikarz posłance z PO czy obawiają
się tej ustawy , odpowiedz brzmiała zdecydowanie nie obawiają się , u nas wszyscy są kryształowi , nie do końca rozumiem tej wrzawy wokół u obaw ??

nie słyszałem ,nie widziałem...
po prostu nie mam teraz czasu na pierdoły bo nie mając ochoty na płacenie monterom za skręcanie szafy sam ją montuję ...
to jedno z oblicz mojej ekonomii...;D
a ''wrzawa'' o której piszesz to nie o samą komisję chodzi tylko raczej procedury w jakich ją powołano i jak jej uprawnienia stoją w sprzeczności do słów ''budynia'' ;D

ale na rozwodzenie się nad tym tak jak piszę -nie mam czasu..
~~ niezalogowany
30 maja 2023r. o 11:34
~~Bladożółty Floks napisał(a): ''wrzawa'' o której piszesz to nie o samą komisję chodzi tylko raczej procedury w jakich ją powołano i jak jej uprawnienia stoją w sprzeczności do słów ''budynia'' ;D

Przecież decyzję można zaskarżyć do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego później odwołać do Naczelnego Sądu Administracyjnego. W czym widzisz problem???
~~J23 niezalogowany
30 maja 2023r. o 11:40
Jak komornik na podstawie decyzji
administracyjnych zabezpiecza i sprzedaje majątek dłużnika to jest to zgodne z konstytucją ???
~~Falkonetti niezalogowany
30 maja 2023r. o 11:49
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladożółty Floks napisał(a): ''wrzawa'' o której piszesz to nie o samą komisję chodzi tylko raczej procedury w jakich ją powołano i jak jej uprawnienia stoją w sprzeczności do słów ''budynia'' ;D

Przecież decyzję można zaskarżyć do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego później odwołać do Naczelnego Sądu Administracyjnego. W czym widzisz problem???

czyli komisja na początek-przed wyborami- wyda ''wyrok'' a później - po wyborach - ewentualnie się go zrehabilituje...;D

wytłumacz mi jedno...ile lat czeka się na ''raport końcowy'' szalonego antona ''drona''?
a tutaj popatrz- dwa miesiące i to wystarczy na podsumować kilka lat poprzednich rządów...;D

tak właśnie działa polski'' maccartyzm'' o którym już wspomniałem...
tam nawet prezydenta chciano zrobić ''komuchem'' ale nie wyszło...;D
~~63 niezalogowany
30 maja 2023r. o 12:18
4 czerwca gdzie protest?
To jest ten czas
~~Kolędnik niezalogowany
30 maja 2023r. o 12:21
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladożółty Floks napisał(a): ''wrzawa'' o której piszesz to nie o samą komisję chodzi tylko raczej procedury w jakich ją powołano i jak jej uprawnienia stoją w sprzeczności do słów ''budynia'' ;D

Decyzja jest wiążąca śpiochu!
A odwołać to ty możesz kolędę
~~Wiśniowa Sanwitalia niezalogowany
30 maja 2023r. o 12:44
~~ napisał(a):

Problem w tym że jesteś durny jak dwa lewe buty kaczora dyktatora.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.