~~Konopna Szarotka napisał(a):Ktoś napisał: ~~moric napisał(a): W Polsce nie ma prezydenta i to jest przykre
Prezydent podpisał jeżeli są bez winy to czego się bać poco siać nienawiść.Jestem niewinny to się nie boje i nie wyzywam .
~~Konopna Szarotka napisał(a):nawet nie wiesz co podpisał ... tragedia. Pewnie oglądasz tvp i masz na ścianie obrazek z kaczyńskim !!Ktoś napisał: ~~moric napisał(a): W Polsce nie ma prezydenta i to jest przykre
Prezydent podpisał jeżeli są bez winy to czego się bać poco siać nienawiść.Jestem niewinny to się nie boje i nie wyzywam .
~~Pomarańczowa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Konopna Szarotka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~moric napisał(a): W Polsce nie ma prezydenta i to jest przykre
Prezydent podpisał jeżeli są bez winy to czego się bać poco siać nienawiść.Jestem niewinny to się nie boje i nie wyzywam . nawet nie wiesz co podpisał ... tragedia. Pewnie oglądasz tvp i masz na ścianie obrazek z kaczyńskim !!
I tu nastąpił błąd .Moja ukochana partia jest SLD.
~~Herr Jurko napisał(a): Może zapytam przeciwników ustawy o co wam chodzi ??
Przecież ta ustawa nie jest jedynie tworem
deklasującym Tuska , panika jaka została wywołana ma drugie dno , a może się mylę ??
coś na styl złodziej krzyczy łapcie złodzieja .
Jeżeli nie masz nic za skóra przed czym obawa ?? , chyba że jest coś na rzeczy z tym Tuskiem
Ustawa odnosi się do wszystkich polityków i nie tylko , i w Bolesławcu są obywatele broniący Putina i jego poczynań .
Zastosowana autokorekta