Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Firma ze strefy w Wykrotach objęta sankcjami wojennymi
~~Jasnopomarańczowy Buk niezalogowany
1 czerwca 2023r. o 21:05
~~Ktoś napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dyrektor dziekanowi z Legnickiej uczelni wełnę za free woził to robota dla niego będzie. Ludziom wypłatę na otarcie łez wcześniej wypłacili... Panie, tam wszystko poukładane..

Ciekawe czy inny dyrektor by się ludźmi martwił czy zebrał by dype w trok i sam wziął wypłatę a ludzie niech czekają na decyzje nie nie zrobił tak wraz z innymi narażał duże by ludzie choć parę groszy mieli a ty śmiesz obrażać kim ty jesteś człowieku by takie bzdury bez uzasadnień pisać, zastanów się najpierw nad sobą potem oceniaj innych okej

~~Ktoś napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dyrektor dziekanowi z Legnickiej uczelni wełnę za free woził to robota dla niego będzie. Ludziom wypłatę na otarcie łez wcześniej wypłacili... Panie, tam wszystko poukładane..

Ciekawe czy inny dyrektor by się ludźmi martwił czy zebrał by dype w trok i sam wziął wypłatę a ludzie niech czekają na decyzje nie nie zrobił tak wraz z innymi narażał duże by ludzie choć parę groszy mieli a ty śmiesz obrażać kim ty jesteś człowieku by takie bzdury bez uzasadnień pisać, zastanów się najpierw nad sobą potem oceniaj innych okej

Prawdziwy bohater, bo zapłacił za to na co cały miesiąc pracowałem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarożółta Kolendra niezalogowany
2 czerwca 2023r. o 2:41
~~Liliowa Niezapominajka napisał(a): słuszna decyzja, trzeba poszukać czy władze Nowogrodźca nie były czasami zamieszane w rozwój tej firmy

Mam nadzieje ze tez wywala cie z roboty. To tez bedzie sluszna decyzja. Dobrze wiedziec ze jest tylu idiotow dookola.
~~Rdzawozłoty Ligustr niezalogowany
2 czerwca 2023r. o 8:18
~~Jasnopomarańczowy Buk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ktoś napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dyrektor dziekanowi z Legnickiej uczelni wełnę za free woził to robota dla niego będzie. Ludziom wypłatę na otarcie łez wcześniej wypłacili... Panie, tam wszystko poukładane..

~~Ktoś napisał(a): Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dyrektor dziekanowi z Legnickiej uczelni wełnę za free woził to robota dla niego będzie. Ludziom wypłatę na otarcie łez wcześniej wypłacili... Panie, tam wszystko poukładane..

Prawdziwy bohater, bo zapłacił za to na co cały miesiąc pracowałem.

w kolejnym miesiącu też pewnie zapłacą .... ale roboty lepiej nowej szukać
~~Kreator niezalogowany
2 czerwca 2023r. o 20:08
Czytam te komentarze i się zastanawiam co Wy macie wszyscy w tych głowach, zauważyłem że półgłówków tu nie brakuje ale nie sądziłem że może być aż tak źle. Rząd zamyka Wam firmę i możliwość na dobrą pracę , na dobre zarobki a Wy szukacie CH...ja do dupy. Poczytajcie te swoje komentarze i w spokoju przeanalizujcie bo nadal macie tu najmniejsze zarobki w Polsce i zero perspektyw.
~~Kasztanowatordzawy Hiacynt niezalogowany
2 czerwca 2023r. o 20:24
~~Kreator napisał(a): Czytam te komentarze i się zastanawiam co Wy macie wszyscy w tych głowach, zauważyłem że półgłówków tu nie brakuje ale nie sądziłem że może być aż tak źle. Rząd zamyka Wam firmę i możliwość na dobrą pracę , na dobre zarobki a Wy szukacie CH...ja do dupy. Poczytajcie te swoje komentarze i w spokoju przeanalizujcie bo nadal macie tu najmniejsze zarobki w Polsce i zero perspektyw.

rząd moze rzuci kasę dla tych co zostali bez pracy i kasy????
~~-pracownik niezalogowany
2 czerwca 2023r. o 20:41
To prawda nie jedna firma w okolicy moglaby się wzorować na podejciu do pracownika. Wszystko na czas , super atmosfera, benefity do pracy szło wie z chęcią.. będzie mi naprawę szkoda jeśli skończy się to tak, że będę zmuszona zmienić pracę.
~~Żółta Krokosmia niezalogowany
2 czerwca 2023r. o 22:47
A czy wcześniej Wykroty przy samopomocy prawnej organizacji nie pogoniły inwestora chcącego zbudować nowoczesny zakład. Nawet nie daliście szansy a teraz lament...

~~Szarozielona Mahonia niezalogowany
3 czerwca 2023r. o 7:01
~~Burmistrz napisał(a): A czy wcześniej Wykroty przy samopomocy prawnej organizacji nie pogoniły inwestora chcącego zbudować nowoczesny zakład. Nawet nie daliście szansy a teraz lament...

To stwierdzenie nie jest poparte żadnymi dowodami
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza