Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Firma ze strefy w Wykrotach objęta sankcjami wojennymi
~~Żółta Krokosmia niezalogowany
3 czerwca 2023r. o 8:20
A kto protestował, kto tworzył twór o nazwie stop budowie zakładu? Macie jeden zakład mniej, a mogliście mieć jeden więcej.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Biskupie Przymiotno niezalogowany
3 czerwca 2023r. o 9:10
No i co z tego?
~~Kreator niezalogowany
3 czerwca 2023r. o 9:11
~~Kasztanowatordzawy Hiacynt napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kreator napisał(a): Czytam te komentarze i się zastanawiam co Wy macie wszyscy w tych głowach, zauważyłem że półgłówków tu nie brakuje ale nie sądziłem że może być aż tak źle. Rząd zamyka Wam firmę i możliwość na dobrą pracę , na dobre zarobki a Wy szukacie CH...ja do dupy. Poczytajcie te swoje komentarze i w spokoju przeanalizujcie bo nadal macie tu najmniejsze zarobki w Polsce i zero perspektyw.

rząd moze rzuci kasę dla tych co zostali bez pracy i kasy????

Oooo tak teraz rząd powinien zapewnić nam pracę i takie same warunki pracy jakie mieliśmy, siedzą sobie tacy ministrowie biorą kosmiczne wypłaty i mają wy krec ane na ludzi naszego pokroju.

Zastosowana autokorekta

~~Żółta Krokosmia niezalogowany
3 czerwca 2023r. o 11:04
~~Biskupie Przymiotno napisał(a): No i co z tego?

To to z tego że też jestem z Wykrot i są one wykorzystywane do walki z Burmistrzem o fotel.
~~Jasnożółta Śliwa niezalogowany
3 czerwca 2023r. o 12:45
~~Żółta Krokosmia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Biskupie Przymiotno napisał(a): No i co z tego?

To to z tego że też jestem z Wykrot i są one wykorzystywane do walki z Burmistrzem o fotel.

TwojeIP mówi,że jesteś z Gieraltowa
~~Bladolawendowa Calibrachoa niezalogowany
3 czerwca 2023r. o 14:53
~~Srebrny Wyżlin napisał(a): ankcjami wojennymi
~~Granatowoszara Acidantera niezalogowany

~~Bladolawendowa Calibrachoa niezalogowany
3 czerwca 2023r. o 15:17
nie znajac szczegulow piszecie bzdury zeby tylko komus dupe obrobic, dyrekcja walcy o ten zaklad i o prace dla ludzi miedzy innymi dla ukraincow,ktorzy te pieniadze wysylaja dla swoich rodzin na ukrainie.Kolesnikow nie odczuje jak zamkna mum1 zaklad.Odczuja to zwykli ludzie,ktorzy tam pracowali.Wiec proponuje mniej jadu,bo nie wiadomo co nas czeka
~~Obiektywny niezalogowany
3 czerwca 2023r. o 16:38
Polowanie na czarownice.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Orange zaprasza