~~Niech się określi napisał(a): Justyna powinna niestety określić się konkretnie i ostatecznie co oznacza napis "myśl samodzielnie" bo np. portal WP pisze że śpiewała piosenkę skierowaną przeciwko władzy i kościołowi.
~~Justyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niech się określi napisał(a): Justyna powinna niestety określić się konkretnie i ostatecznie co oznacza napis "myśl samodzielnie" bo np. portal WP pisze że śpiewała piosenkę skierowaną przeciwko władzy i kościołowi.
Określam się. 8 gwiazdek.
~~Maja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Justyna napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niech się określi napisał(a): Justyna powinna niestety określić się konkretnie i ostatecznie co oznacza napis "myśl samodzielnie" bo np. portal WP pisze że śpiewała piosenkę skierowaną przeciwko władzy i kościołowi.
Justyna ty moja daragaja "myśl samodzielnie"
A poszła ty tam skąd przyszłaś. Wal na Ukrainę jako sanitariuszka Marusia.
~~Dziurawiec zdrowotny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Maja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Justyna napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niech się określi napisał(a): Justyna powinna niestety określić się konkretnie i ostatecznie co oznacza napis "myśl samodzielnie" bo np. portal WP pisze że śpiewała piosenkę skierowaną przeciwko władzy i kościołowi.
Justyna ty moja daragaja "myśl samodzielnie"
A poszła ty tam skąd przyszłaś. Wal na Ukrainę jako sanitariuszka Marusia.
Twoje kałmuki znowu do Polski ratiat? Do Warszawy im pilna da?
~~Myśl samodzielnie napisał(a): Nie chcę w Polsce nielegalnych imigrantów, żeby moje dzieci i polskie kobiety były bezpieczne dlatego nie chce przywrócenia waszych uśmiechniętych twarzy, głosuję na PiS.