Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas
~~Myśl samodzielnie niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 13:11
Nie chcę w Polsce nielegalnych imigrantów, żeby moje dzieci i polskie kobiety były bezpieczne dlatego nie chce przywrócenia waszych uśmiechniętych twarzy, głosuję na PiS.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocista Bergenia niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 13:32
właśnie widać to twoje ''samodzielne myślenie'' ;D ;D ;D
~~Myśl samodzielnie niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 13:37
~~Złocista Bergenia napisał(a): właśnie widać to twoje ''samodzielne myślenie'' ;D ;D ;D

A twoje osiem gwiazdek sam wymyśliłeś czy ktoś za ciebie wymyślił?
~~Złocista Bergenia niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 13:45
moje? myślisz co piszesz? ;D
czy piszesz nie myśląc?...bo na to wygląda...
~~Grzybiarz co spotkał wilka niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 13:55
Walczymy ,walczymy ,a taryfiarze gwałcą nasze żony ,córki i konkubentki.
~~Oranżowy Jaśminowiec niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 14:08
~~Myśl samodzielnie napisał(a): Nie chcę w Polsce nielegalnych imigrantów, żeby moje dzieci i polskie kobiety były bezpieczne dlatego nie chce przywrócenia waszych uśmiechniętych twarzy, głosuję na PiS.

Nie głosuje na ludzi z zaciśniętą pięścią i zaciśniętymi zębami jak mówią oraz z fałszywym uśmiechem nie chce emigrantów Ukraina wystarczy .Popieram PiS chociaż nie ze wszystkim z nimi się zgadzam
~~Jasnofioletowa Wiśnia niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 14:57
~~Pytanie napisał(a): Panie Sas to kogo mamy słuchać czy prezydent ma prawo do prawa łaski? Konstytucji czy sądu najwyższego.?

Tego co im aktualnie pasuje.
~~Niech się określi niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 15:01
Justyna powinna niestety określić się konkretnie i ostatecznie co oznacza napis "myśl samodzielnie" bo np. portal WP pisze że śpiewała piosenkę skierowaną przeciwko władzy i kościołowi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza