Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Skończmy ze złodziejstwem i drożyzną, przywróćmy uśmiech - mówi Dariusz Sas
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
31 lipca 2023r. o 8:10
Wy napraqwde macie nadzieje? przeciez ten zascianek ogladajacy jedynie sluszna telewizje bedzie zawsze wiekszoscia...ja sie nie ludze - w tym kraju zmiane wywola tylko atomowka...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~wina Tuska i Putina niezalogowany
31 lipca 2023r. o 18:57
Obywatel Duda będzie pojmany, gdziekolwiek będziesz, i przekazany Wagnerowcom. Wydalony z kraju. Ty nie jesteś Polakiem, będziesz przekazany Wagnerowcom. To jest gest humanitarny z mojej strony, dlatego, że jeśli ty trafisz do naszych ludzi z Biura Szeryfa Narodu i moim, to Ty będziesz umierał długo. Ja ci to mówię – mówi na nagraniu Max Kolonko, zwracając się do Andrzeja Dudy.
– Ja mówię, co zrobię z tobą Duda. Ja cię zapier***ę po prostu, rozumiesz? — można usłyszeć również na nagraniu.
~~ey niezalogowany
31 lipca 2023r. o 23:32
Kolonko chyba pił tę sama wode co Stonoga
~~Pomarańczowożółty Kocanki niezalogowany
2 sierpnia 2023r. o 21:39
~~wina Tuska i Putina napisał(a): Obywatel Duda będzie pojmany, gdziekolwiek będziesz, i przekazany Wagnerowcom. Wydalony z kraju. Ty nie jesteś Polakiem, będziesz przekazany Wagnerowcom. To jest gest humanitarny z mojej strony, dlatego, że jeśli ty trafisz do naszych ludzi z Biura Szeryfa Narodu i moim, to Ty będziesz umierał długo. Ja ci to mówię – mówi na nagraniu Max Kolonko, zwracając się do Andrzeja Dudy.
– Ja mówię, co zrobię z tobą Duda. Ja cię zapier***ę po prostu, rozumiesz? — można usłyszeć również na nagraniu.

Jprdl,co za IDIOTA
~~Szafranowa Forsycja niezalogowany
3 sierpnia 2023r. o 8:13
~~M21W2 napisał(a): Jeśli chcecie wiedzieć dlaczego poparcie dla Konfederacji utrzymuje się na dobrym poziomie (bo z pewnością nie rośnie tak imponująco, jak podają PiSowskie gówno- sondażownie) zapytajcie tzw. "wolne media" dlaczego z lubością promowały "dupiarza" Trzaskowskiego, ale "piątki Konfederacji" już nie, choć powinna latać w eterze CODZIENNIE razem z agresywnym Braunem i wpisami Korwina o "ekscelencji Putinie" czy "niepełnosprawnych intelektualnie kobietach". Zapytajcie "wolne media" dlaczego utyskują, że KO i Lewica nie mają oferty dla młodych, ale nie zapraszają ekspertów i nie tłumaczą, że "dom, grill, trawa i dwa samochody" oraz bezprecedensowy w historii wolnej Polski plan likwidacji podatków Mentzena, to nie jest "oferta", a przekaz dla ekonomicznych imbecyli.. Równie apetyczny, co utopijny w XXI wieku i współczesnej Europie. Wyedukowana młodzież bredni nie łyka. Wyedukowana młodzież, podobnie jak wyedukowana "starszyzna" wiedzą jedno. Jeśli wygra KO, czekają nas lata ciężkiej pracy i zaciskania pasa. Jeśli wygra PiS, czeka nas zaciskanie sznura. Na szyi. Do takiej młodzieży nie idzie się z prostym przekazem, ale taka młodzież potrafi wybrać racjonalnie. Do równie niechlubnej, co przemożnej roli dziennikarzy w dewastowaniu samoświadomości polskich wyborców wracam po raz kolejny i z pewnością nie ostatni. Ileż to razy podczas wywiadów w TVN słuchałam jak PiSowski polityk ordynarnie kłamie, a zamiast natychmiastowej riposty i sprostowania, otrzymywałam dziennikarskie wzdychanie i przewracanie oczami... Czytam czasem pod moimi postami, że niepotrzebnie straszę.. Ale czy jest coś straszniejszego, niż kolejne lata z PiSem u władzy? Wróć. Z PiSem i Konfederacją? Zabija nas polityczna poprawność, bagatelizowanie zagrożenia, brak wiedzy, zwykłe tchórzostwo i potężna polityczna naiwność, za którą już za chwilę możemy zapłacić wypier..oleniem z UE i powrotem do rosyjskiej strefy wpływów. To nasza ostatnia prosta i nasza ostatnia szansa na powrót do normalności. I albo postawimy na najsilniejszego, albo załatwią nas najsłabsi. PO zwycięstwo

Przecież to PO każe nam wyp.......ć.Tusk powiedział że OFFE pieniądze nie są moje.
3 sierpnia 2023r. o 8:15
~~M21W2 napisał(a): Jeśli chcecie wiedzieć dlaczego poparcie dla Konfederacji utrzymuje się na dobrym poziomie (bo z pewnością nie rośnie tak imponująco, jak podają PiSowskie gówno- sondażownie) zapytajcie tzw. "wolne media" dlaczego z lubością promowały "dupiarza" Trzaskowskiego, ale "piątki Konfederacji" już nie, choć powinna latać w eterze CODZIENNIE razem z agresywnym Braunem i wpisami Korwina o "ekscelencji Putinie" czy "niepełnosprawnych intelektualnie kobietach". Zapytajcie "wolne media" dlaczego utyskują, że KO i Lewica nie mają oferty dla młodych, ale nie zapraszają ekspertów i nie tłumaczą, że "dom, grill, trawa i dwa samochody" oraz bezprecedensowy w historii wolnej Polski plan likwidacji podatków Mentzena, to nie jest "oferta", a przekaz dla ekonomicznych imbecyli.. Równie apetyczny, co utopijny w XXI wieku i współczesnej Europie. Wyedukowana młodzież bredni nie łyka. Wyedukowana młodzież, podobnie jak wyedukowana "starszyzna" wiedzą jedno. Jeśli wygra KO, czekają nas lata ciężkiej pracy i zaciskania pasa. Jeśli wygra PiS, czeka nas zaciskanie sznura. Na szyi. Do takiej młodzieży nie idzie się z prostym przekazem, ale taka młodzież potrafi wybrać racjonalnie. Do równie niechlubnej, co przemożnej roli dziennikarzy w dewastowaniu samoświadomości polskich wyborców wracam po raz kolejny i z pewnością nie ostatni. Ileż to razy podczas wywiadów w TVN słuchałam jak PiSowski polityk ordynarnie kłamie, a zamiast natychmiastowej riposty i sprostowania, otrzymywałam dziennikarskie wzdychanie i przewracanie oczami... Czytam czasem pod moimi postami, że niepotrzebnie straszę.. Ale czy jest coś straszniejszego, niż kolejne lata z PiSem u władzy? Wróć. Z PiSem i Konfederacją? Zabija nas polityczna poprawność, bagatelizowanie zagrożenia, brak wiedzy, zwykłe tchórzostwo i potężna polityczna naiwność, za którą już za chwilę możemy zapłacić wypier..oleniem z UE i powrotem do rosyjskiej strefy wpływów. To nasza ostatnia prosta i nasza ostatnia szansa na powrót do normalności. I albo postawimy na najsilniejszego, albo załatwią nas najsłabsi. PO zwycięstwo

Przecież to PO każe nam wyp.......ć.Tusk powiedział że OFFE pieniądze nie są moje.
~~Sprawiedliwy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatny Dziewięćsił napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Beata napisał(a): Brawo dla PANA :) Gratuluję odwagi i determinacji w dążeniu do BARDZO dobrego celu . Tylko szkoda, że w B-cu jest dużo zazdrosnych ludzi .., o Pana dorobek (...). Życzę powodzenia :)

Jaki dorobek proszę wymienić w punktach
Jakaś kolejna d...włazka .

Ja poproszę o program p.Sasa być może będzie wart głosu.Kto wie.
~~Karminowy Wrzosiec niezalogowany
17 sierpnia 2023r. o 17:16
Za króla sasa będzież żar i popuszczał pasa
17 sierpnia 2023r. o 20:05
~~Karminowy Wrzosiec napisał(a): Za króla sasa będzież żar i popuszczał pasa

Z jakiej partii ten pan startuje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza